22.11.2011. / 18:19

Autor: Hina

Ravnatelju 30 godina zatvora zbog snimanja učenika

Bivši ravnatelj jedne američke osnovne škole u Iowi, koji je u zahode postavio kamere kako bi snimao učenike bez njihova znanja, osuđen je na 30 godina zatvora, objavilo je u utorak američko ministarstvo pravosuđa.

Ravnatelj je neovlašteno snimao učenikeRavnatelj je neovlašteno snimao učenikeBivši ravnatelj jedne američke osnovne škole u Iowi, koji je u zahode postavio kamere kako bi snimao učenike bez njihova znanja, osuđen je na 30 godina zatvora, objavilo je u utorak američko ministarstvo pravosuđa.

Robert Burke (43) pred sudom je priznao da je, dok je bio direktor škole u gradu Dubuqueu, koristio skrivene kamere koje je postavio u školskim toaletima kako bi snimao genitalije dječaka, stoji u priopćenju.

Burke je video snimke čuvao na hard disku, a pred sudom je rekao da nije nikad fizički zlostavljao polaznike škole. Odvjetnici su ustanovili kako nema dokaza o tomu da je Burke distribuirao snimke.

U priopćenju ministarstva pravosuđa stoji da je Burke "zoupotrijebio svoje ovlasti i počinio seksualni prijestup nad školskom djecom koju je trebao štititi".

Vezane vijesti

Alcatraz obilježio 50 godina od slavnog bijega

Alcatraz obilježio 50 godina od slavnog bijega

Uprava Alcatraza, nekad zloglaznog zatvora, a danas turističke atrakcije pokraj San Francisca, obilježila je 50. godišnjicu slavnog i jednog… Više

Komentari

registracija
19/7/11

bubba, 22.11.11. 18:28

kod nas mu ne bi bilo ni suđeno, pogotovo ako je svećenik.


registracija
18/11/11

tozimir, 23.11.11. 00:06

E BUBA DA SE VAŠI SVEĆENICI ŽENE NE BI NI MORALI DA SNIMAJU NITI BI IMALI VREMENA A ŽENE DA IH UHVATE BI IM OČI ISKOPALE


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika