23.11.2011. / 10:39

Autor: Totalsport

Jurčić: Navijam za Real i želim da osvoji Ligu prvaka

- Ovakvi su porazi cijena učenja koju plaćamo. Moramo proizvoditi igrače kada ih ne možemo kupovati

Krunoslav Jurčić Krunoslav Jurčić Nakon Realove pobjede (6-2) nad Dinamom u petom kolu D-skupine Lige prvaka trener hrvatskog prvaka Krunoslav Jurčić čestitao je Madriđanima i zaželio im - naslov europskog prvaka.

- Nadam se da je Real Madrid najbolja momčad u Ligi prvaka. Navijač sam Reala i volio bih da osvoji Ligu prvaka. Dvije ili tri momčadi imaju kvalitetu za naslov prvaka, no ako Real nastavi na ovakvoj razini mislim da može pobijediti - rekao je Jurčić nastavivši:

- Vrlo je teško objasniti što se dogodilo nakon ovakvog poraza. Očekivao sam da će moji igrači biti impresionirani, ali ne tako jako. Bili smo potpuno blokirani u prvih deset minuta.

- Ovakvi su porazi cijena učenja koju plaćamo. Moramo proizvoditi igrače kada ih ne možemo kupovati.

Obrušio se potom Jurčić na hrvatske novinare, koji su mu prigovorili na izmjenama.

- Moramo se usredotočiti na učenje. Svi. Vi novinari također. Morate se naučiti analizirati taktičke postave. Nema te trenerske izmjene koja bi bila pogrešna.

Jose Mourinho utakmicu je prokomentirao kratko:

- Bila je to savršena večer, zabili smo šest golova, navijači i igrači dobro su se zabavili. Pretkraj utakmice malo nam je pala koncentracija. Hrvati su se malo ohrabrili i kaznili nas dvama pogocima. Nisam zabrinut. Takve se stvari događaju.

Na koncu je Mourinho sportski zaželio ozdravljenje Titu Vilanovi, pomoćnom Barceloninu treneru koji je u srijedu operirao tumor na zaušnoj žlijezdi. S Vilanovom se sukobio tijekom uzvratne utakmice Španjolskog superkupa prije tri mjeseca, kada mu je gurnuo prst u oko.

- Nadam se da će Tito za deset dana sasvim ozdraviti.

Vezane vijesti

Guti na probi u West Hamu

Guti na probi u West Hamu

Dugogodišnji vezni nogometaš Real Madrida Jose Maria Gutierrez, poznatiji pod nadimkom Guti, odradit će probu u novom članu engleske Premierlige West… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika