23.11.2011. / 11:24

Autor: Totalsport

Higuain: Bio sam oduševljen kapetanskom trakom protiv Dinama

- Benzema i ja slažemo se dobro i dobro razumijemo jedan drugoga, to se vidjelo na travnjaku

Gonzalo Higuain (desno)Gonzalo Higuain (desno)Karim Benzema i Gonzalo Higuain zabili su kombinirano tri od šest Realovih golova Dinamu sinoć u dvoboju 5. kola skupine D nogometne Lige prvaka.

Benzema je zabio dva, Higuain jedan gol, a Argentincu je pripala čast da drugih 45 minuta ponese kapetansku traku "kraljevskog kluba" nakon što je Jose Mourinho izvukao iz igre Sergija Ramosa.

- Benzema i ja slažemo se dobro i dobro razumijemo jedan drugoga, to se vidjelo na travnjaku. Ovo je bila važna utakmica i zadovoljan sam rezultatom. Važno je da je momčad odigrala tako dobru utakmicu usprkos rotacijama. Oduševljen sam što sam bio kapetan večeras. Ovdje sam već puno godina i osjećam privrženost navijača i kluba. Sada moramo ostati mirni i pripremiti se za derbi, koji će, logično, biti poseban - rekao je Higuain, dok se Benzema nadovezao:

- Odigrali smo sjajnu utakmicu i postigli puno golova, a ja uživam u najboljim trenucima ovdje. Navijači su sretni, a to nam je također važno. Higuain i ja smo ovdje da pomognemo. Igrali smo zajedno i prije i bili smo dobri sada. Važno je za mene i za sve da stvari idu dobro, da smo u pozitivnom nizu.

Vezane vijesti

Guti na probi u West Hamu

Guti na probi u West Hamu

Dugogodišnji vezni nogometaš Real Madrida Jose Maria Gutierrez, poznatiji pod nadimkom Guti, odradit će probu u novom članu engleske Premierlige West… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika