23.11.2011. / 11:30

Autor: Totalsport

Heynckes: Marširali smo skupinom smrti

Svejedno, dominirali smo terenom, a imali smo i tu sreću da smo zabili rane golove na utakmici - konstatirao je iskusni stručnjak

Jupp Heynckes Jupp Heynckes Trener nogometaša Bayerna Jupp Heynckes izrazio je veliko zadovoljstvo jer je njegova momčad osigurala plasman u nokaut fazu Lige prvaka uoči zadnje runde.

Bayern je u 5. kolu A skupine kao domaćin pobijedio Villarreal s 3-1. Na ljestvici vodi s nedostižnih 5 bodova prednosti pred Napolijem i šest pred Manchester Cityjem, dok ''žuta podmornica'' i dalje nema niti jedan bod.

- Bila je ovo naša uvjerljiva predstava. Ono što mi nije drago jest da smo nakon vodstva 2-0 u prvom poluvremenu primili rani gol početkom nastavka, pa smo se opet morali podignuti kako bismo bili sigurni za pobjedu. Svejedno, dominirali smo terenom, a imali smo i tu sreću da smo zabili rane golove na utakmici - konstatirao je iskusni stručnjak na klupi Bavaraca.

Bayern ovom pobjedom nije samo osigurao prolaz u daljnje natjecanje, već i prvo mjesto u skupini koju su mnogi uoči početka proglašavali ''skupinom smrti''.

- Bila je ovo vrlo teška skupina, u kojoj su participirale momčadi iz četiri najbolje lige u Europi, a mi smo marširali kroz skupinu. Važno je da smo izborili prolaz i prije zadnjeg kola - zadovoljan je Heynckes.

Vezane vijesti

Füchse Berlin izborio Ligu prvaka

Füchse Berlin izborio Ligu prvaka

Rukometaši Füchse Berlina, čije boje brane hrvatski rukometaši Ivan Ninčević i Denis Špoljarić, osigurali su nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika