23.11.2011. / 11:32

Autor: Totalsport

Trener Lyona Garde još uvijek se nada prolazu

Igračima sam rekao da nemaju za čime žaliti. Odigrali su najbolje što mogu, a neki od njih su stvarno dali sve od sebe - dodao je Garde

Remi GardeRemi GardeNakon što su odigrali samo 0-0 na Gerlandu protiv Ajaxa u 5. kolu D skupine Lige prvaka, nogometaši Lyona uvelike su umanjili svoje izglede za prolaz u nokaut-fazu.

Ajax je zadržao drugo mjesto na ljestvici. ''Kopljanici'' imaju tri boda više od ''lavova'' i bolju gol-razliku za sedam golova. Ajax ima 8 bodova i gol-razliku +3, a Lyon 5 bodova i gol-razliku -4.

U zadnjem kolu Ajax dočekuje Real Madrid, prvaka skupine s maksimalnih 15 bodova, dok Lyon gostuje u Zagrebu kod Dinama, koji nije osvojio niti jedan bod.

- Sve dok imamo matematičke izglede za prolaz, moramo vjerovati da se možemo kvalificirati u osminu finala. Bit će teško, ali možemo to učiniti! - kaže trener Lyona Remi Garde.

Lyon bi za prolaz morao uvjerljivo slaviti u Maksimiru, te se nadati također uvjerljivoj pobjedi Reala u Amsterdamu.

- Jasno je da smo razočarani što nismo osvojili tri boda protiv Ajaxa. Iako smo odigrali dobro i sačuvali smo našu mrežu, nismo uspjeli zabiti gol. Sada zbog dva teška poraza od Real Madrida imamo problema s gol-razlikom. Igračima sam rekao da nemaju za čime žaliti. Odigrali su najbolje što mogu, a neki od njih su stvarno dali sve od sebe - dodao je Garde.

Vezane vijesti

Füchse Berlin izborio Ligu prvaka

Füchse Berlin izborio Ligu prvaka

Rukometaši Füchse Berlina, čije boje brane hrvatski rukometaši Ivan Ninčević i Denis Špoljarić, osigurali su nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika