23.11.2011. / 11:51

Autor: Hina , Nacional.hr

Berlusconi pronašao utjehu u "Pravoj ljubavi"

"Prava ljubav" je četvrta suradnja između Berlusconija i Apicelle, u kojoj Apicella najprije napravi glazbu, a potom ide Berlusconiju po riječi

ArhivaArhivaOdlazak s vlasti nije prekinuo kreativnost neuništivog bivšeg talijanskog premijera Silvija Berlusconija, koji je napisao riječi za pjesme na novom CD.-u koji će se na tržištu pojaviti u petak, izvijestio je u utorak CNN.

Album "Prava ljubav" napuljskog gitarista i pjevača Mariana Apicelle ima 11 pjesama nastalih u posljednje dvije godine.

Većina melodija temelji se na tradicionalnim napuljskim narodnim napjevima, uz elemente jazza i malo sambe i drugih latinoameričkih ritmova.

Apicella je rekao da je prošli vikend proveo s Berlusconijem u njegovoj vili u Sardiniji, poznatoj po tome da je u prošlosti obilovala mladim ženama, što je ovaj put izostalo.

"Bili smo samo nas dvojica, pjanist i nekoliko članova posluge. Berlusconi je bio jako opušten, možda i zato što sad ima manje obveza", rekao je Apicella, naglasivši da je bivši premijer vrlo ponosan na novi album, osobito na pjesmu "Ma se ti perdo" ("Ako te izgubim"), polaganu sambu.

"Prava ljubav" je četvrta suradnja između Berlusconija i Apicelle, u kojoj Apicella najprije napravi glazbu, a potom ide Berlusconiju po riječi.

"Kad sam zadovoljan time kakvu sam glazbu napravio, odnesem mu je i on piše riječi - katkad odmah, katkad malo poslije", rekao je Apicella, koji se s Berlusconijem upoznao na jednom političkom skupu prije desetak godina i odmah su postali bliski.

Vezane vijesti

"Panenka" je slomila Engleze

"Panenka" je slomila Engleze

"Dirigent" talijanske nogometne reprezentacije Andrea Pirlo smatra da je način na koji je izveo jedanaesterac u četvrtfinalu Europskog nogometnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika