23.11.2011. / 12:21

Autor: Hina

Ukrali automobil hrvatskom veleposlanstvu u Vatikanu

Hrvatsko ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija potvrdilo je u srijedu da je u rujnu otuđeno jedino službeno vozilo hrvatskog veleposlanstva u Vatikanu.

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaHrvatsko ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija potvrdilo je u srijedu da je u rujnu otuđeno jedino službeno vozilo hrvatskog veleposlanstva u Vatikanu.

"Veleposlanik je odmah prijavio krađu vozila i policiji i osiguravajućoj kući, s obzirom da je vozilo bilo kasko osigurano, i u tijeku je postupak za isplatu odštete", doznaje se u MVPEI-u.

Vozilo je ukradeno u mjestu Fregene kraj Rima 24. rujna. U MVPEI-u ističu da je veleposlanik imao pravo na vozilo 24 sata dnevno.

Vezane vijesti

Vatikan ucjenjuju

Vatikan ucjenjuju

Vatikan je izložen ucjeni, posebice nakon dokumenata koje je prošli tjedan objavio dnevni list La Repubblica, priopćila je u srijedu Sveta Stolica i… Više

Komentari

registracija
2/1/11

prohujalo, 06.01.12. 10:23

pa zar krada i u svetoj maloj drzavici ciji stanovnici su ko sveci.....nema tamo Cigana....ali mozda i grijesim....mozda je s obzirom na nas nivo auto bio bolji od drugih, pa i sveci pozelise bolji model....?????


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika