23.11.2011. / 13:50

Autor: Totalsport

Anelka na izlaznim vratima Chelseaja

Nadao sam se da ću osvojiti još jedan naslov prvaka Engleske sa Chelseajem, ali, nažalost, to se očito neće dogoditi - izjavio je Anelka

Nicolas AnelkaNicolas AnelkaFrancuski napadač Chelseaja Nicolasa Anelka pao je potpuno u drugi plan kod mladog portugalskog trenera Andrea Villasa-Boasa i vrlo vjerojatno će već ove zime promijeniti sredinu.

Bivši napadač PSG-a, Arsenala, Real Madrida, Liverpoola, Manchester Cityja, Fenerbahçea i Boltona, kao i francuske reprezentacije, odigrao je samo tri utakmice ove sezone u startnoj postavi u Premiershipu. Zabio je jedan gol.

Iako je potpuno spreman, nije se našao u kadru momčadi za gostovanje kod Bayera u Ligi prvaka. Sasvim je jasno da menadžer na njega ne računa.

Anelka odrađuje zadnju sezonu svog četverogodišnjeg ugovora. Villas-Boas je nedavno rekao kako je 32-godišnji Francuz odbio produljenje ugovora, iako je kasnije Anelka replicirao kako još nije donio odluku o svojoj budućnosti.

Nakon što je nedavno otkriveno kako je kineski klub Shanghai Shenhua spreman ponuditi lukrativni ugovor, Anelka je priznao kako su mu dani na Stamford Bridgeu odbrojani.

- Volim igrati u ovom klubu. Chelsea je bio najbolje razdoblje moje karijere. Stvarno je bio izvrstan osjećaj igrati i pobjeđivati zajedno sa sjajnim momcima kao što su Didier Drogba, John Terry, Frank Lampard ili Florent Malouda. Nadao sam se da ću osvojiti još jedan naslov prvaka Engleske sa Chelseajem, ali, nažalost, to se očito neće dogoditi - izjavio je Anelka.

Govoreći stalno u prošlom vremenu, i sam je neizravno potvrdio da ne vidi svoju budućnost u Chelseaju, koji mu je dao zeleno svjetlo za potpisivanje predugovora s nekim drugim klubom.

Uz spomenuti kineski klub, zanimanje za Anelku pokazali su Milan, Anži Mahačkala, te američki klubovi New York Red Bulls, Los Angeles Galaxy, Philadelphia Union i Montreal Impact.

Vezane vijesti

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Europski nogometni prvak Chelsea potvrdio je u srijedu da je imenovao talijanskog stručnjaka Roberta Di Mattea svojim trajnim menadžerom. Di Matteo… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika