23.11.2011. / 15:49

Autor: Nacional.hr

HDZ optužuje

'Šprajcu Dnevnik uređuju SDP-ovci'

"Zaključak je da se urednik Šprajc u pripremi priloga koordinirao i dogovarao s nepoznatim akterima iz SDP-a. Riječ je o neodgovornom, neprofesionalnom i krajnje tendecioznom, navijačkom uratku", stoji na kraju priopćenja

Zoran Šprajc (Foto: Antonio Bronić/PIXSELL)Zoran Šprajc (Foto: Antonio Bronić/PIXSELL)Hrvatska demokratska zajednica prijavila je Etičkom povjerenstvu, Programskom vijeću HRT-a i Agenciji za elektroničke medije urednika srednišnjeg Dnevnika HTV-a Zoran Šprajc.

Naime, kako pojašnjavaju u priopćenju, Šprajc je u Dnevniku emitiranom 20. studenog, najavljujući prilog novinarke Mirjane Posavac rekao "Omjeri, ustvari, pokazuju isti rezultat. I kad mu je najteže, HDZ troši najviše".

"Način na koji je najavljen, ali i sam prilog, odudara od tona koji se očekuje od javne televizije na usluzi svim građankama i građanima Hrvatske", stoji u priopćenju.

Iz HDZ-a optužuju kako taj njegov komentar "prokazuje" izravnu vezu između SDP-a i Šprajca. Tu tvrdnju potkrepljuju činjenicom da je slična izjava neimenovanog SDP-ovca izašla sljedeći dan u dnevnim novinama.

"Zaključak je da se urednik Šprajc u pripremi priloga koordinirao i dogovarao s nepoznatim akterima iz SDP-a. Riječ je o neodgovornom, neprofesionalnom i krajnje tendecioznom, navijačkom uratku", stoji na kraju priopćenja.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
20/5/09

BXLCRO, 23.11.11. 16:58

Sve sto se vise priblizavamo 4 prosinca HDZ pokazuje svoju pravu narav! Bit ce jos goreg vraga prije a i nakon izbora!


registracija
15/5/09

Fidelito, 23.11.11. 17:44

Samo traže alibi za vrlo vjerovatni poraz na skorim izborima. Dobar izgovor zlata vrijedi. A vrijedi se i polako pripremati za unutarstranačke izbore.


registracija
9/5/10

lolobrigita, 23.11.11. 18:39

Šprajc je zadnja linija obrane HRT-a.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Top teme

Izbor urednika