24.11.2011. / 13:46

Autor: Nacional.hr

Isporučen prvi domaći autobus Zora

Tijekom izložbe sajamski prostor AZ Crobusa posjetio je vrlo veliki broj zainteresiranih posjetitelja sa različitih područja od potencijalnih kupaca, novinara, dobavljača opreme, prijevoznika i proizvođača autobusa

Autobus je uručen NP Plitvička jezeraAutobus je uručen NP Plitvička jezeraTvrtka AZ CROBUS nastupila je prvi puta na svjetskom sajmu autobusa „Busworld" u Belgiji izlažući svoj prvi model autobusa Crobus Zora.

Na sajmu je izlagalo preko 340 Izlagača kao što su proizvođači svjetskog imena: EVO BUS (Mercedes Benz i Setra), Van Hool, VDL, MAN, Neoplan, Scania, Volvo,...

Tijekom izložbe sajamski prostor AZ Crobusa posjetio je vrlo veliki broj zainteresiranih posjetitelja sa različitih područja od potencijalnih kupaca, novinara, dobavljača opreme, prijevoznika i proizvođača autobusa.

Izložbeni prostor AZ Crobusa posjetio je i Boris Grigić, Veleposlanik RH u Belgiji kao i Lino Verbeke, počasni Konzul RH za Flandriju. Sa zadovoljstvom su pozdravili izlaganje prvog hrvatskog proizvođača autobusa AZ Crobus na svjetskom tržištu te su sa zanimanjem pogledali sva tri izložena autobusa, modela ZORA.

Glavni izvršni direktor tvrtke AZ CROBUS Peter Bašti prezentirao im je izložene modele, pojasnio njihove tehničke karakteristike i ambicije koje tvrtka ima u plasiranju autobusa na svjetsko tržište.

Na sajmu je potvrđena pretpostavka sa kojom se krenulo na izlaganje a ta je da interes svjetskog tržišta za proizvode tvornice AZ Crobus svakako postoji te da je baš ovaj sajam izvrsno mjesto za promociju.

Ujedno, Nacionalnom parku Plitvička jezera uručen je prvi autobus iz serije Zora.

Vezane vijesti

Električni automobili - skupa greška?

Električni automobili - skupa greška?

Euforija od prije tri, tri i pol godine je splasnula. Tadašnja vladajuća koalicija u Berlinu postavila si je veliki cilj: Njemačka je trebala postati… Više

Komentari

registracija
4/6/11

VladSerbia, 24.11.11. 17:39

Lepo - barem neko u regionu pokusava nesto da proizvede.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika