24.11.2011. / 14:29

Autor: Totalsport

Poraz Gospićanki u samoj završnici

Najbolja kod Gospićanki bila je američka razigravačica Julie McBride sa 16 koševa, sedam asistencija i četiri skoka

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaKošarkašice Gospića CO, aktualne prvakinje Hrvatske, upisale su peti poraz u 7. kolu skupine C Eurolige. Sa 73-65 bolja je bila poljska ekipa Wisla Can-Pack Krakow.

Gospićanke su odigrale 34 i pol minute odlične košarke, ali im je u samoj završnici ponestalo malo sreće, snage i preciznosti. Iako je hrvatska ekipa ušla u završnicu utakmice s košem prednosti, Poljakinje su u posljednjoj četvrtini napravile velikih devet poena razlike, te na kraju slavile 73-65.

Najbolja kod Gospićanki bila je američka razigravačica Julie McBride sa 16 koševa, sedam asistencija i četiri skoka. Njoj se jedino priključila Marija Vrsaljko sa, također, 16 koševa, te pet skokova. Gošće su do pobjede predvodile Amerikanka Nicole Powell sa 22 poena i pet skokova, te Ewelina Kobryn sa 13 koševa i 11 uhvaćenih lopti.

Gospićanke se nakon polovice prve faze natjecanja po skupinama nalaze na šestom mjestu sa dvije pobjede i pet poraza. Podsjetimo, četiri najbolje ekipe iz svake od tri skupine Eurolige idu u drugi krug natjecanja, ali i dvije najbolje petoplasirane ekipe. Dovoljno je utakmica do kraja da hrvatska ekipa sustigne slovačku (Good Angels) na petom mjestu, koja je trenutno na omjeru tri pobjede i isto toliko poraza.

Euroliga žene, 7. kolo, skupina C:

Gospić CO - Wisla Can-Pack Krakow 65-73

Redoslijed: 1. 1. Sparta&k Moskva Region - Vidnoje 5-2, 2. Wisla Can-Pack Krakow 5-2, 3. Basket Latters Montpellier 4-3, 4. Rivas Ecopolis 4-2 (-1), 5. Good Angels Košice 4-2 (-1), 6. Gospić CO 2-5, 7. Cras Basket Taranto 2-4 (-1), 8. Frisco Brno 1-5 (-1)

Vezane vijesti

Oproštaj Fenera, Popović i Žalgiris ispali iz Top 16

Oproštaj Fenera, Popović i Žalgiris ispali iz Top 16

Košarkaši turskog Fenerbahçea nisu se uspjeli plasirati u četvrtfinale Eurolige. Momčad Nevena Spahije poražena je kod Armani Milana u posljednjem… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika