24.11.2011. / 15:05

Autor: Totalsport , Nacional.hr

Barcelona produžila ugovor Jonathanu Dos Santosu i Abidalu

- Moji su se agenti tijekom srijede sastali s čelnicima Barcelone i postigli dogovor. Potpisat ću ugovor na dvije godine uz opciju ostanka još jednu dodatnu sezonu - rekao je Abidal

Abidal (lijevo)Abidal (lijevo)Europski nogometni prvak, Barcelona, produžio je ugovor s Meksikancem Jonathanom Dos Santosom do 2015. godine.

Mlađi brat zasada poznatijeg Giovanija Dos Santosa, bio je dosada standardan igrač u Barceloninoj B-momčadi, sa povremenim ulascima u seniorski pogon. Jedan od tih ulazaka dogodio se i ove srijede kada je zaigrao u velikoj utakmici protiv talijanskog prvaka Milana na San Siru (pobjeda 3-2).

Njegove igre nagnale su čelnike Barcelone da osiguraju njegovu budućnost u svom klubu najmanje još tri sezone, sa otkupnom klauzulom od 30 milijuna eura. Dos Santos igra na poziciji zadnjeg veznog, ali isto tako može pokriti mjesto posljednjeg obrambenog igrača momčadi.

Dodajmo kako je i Abidalu produljen aktualni ugovor koji istječe u lipnju sljedeće godine. Posljednjih su se tjedana vodili intenzivni pregovori oko nastavka suradnje. Prije sedam je dana Francuz odbio ponudu da potpiše ugovor na godinu plus godinu, a nakon nove runde razgovora napokon je pronađeno zadovoljavajuće rješenje za obje strane.

- Moji su se agenti tijekom srijede sastali s čelnicima Barcelone i postigli dogovor. Potpisat ću ugovor na dvije godine uz opciju ostanka još jednu dodatnu sezonu. Sretan sam i već sam rekao obitelji i prijateljima da se avantura u Barceloni nastavlja - izjavio je iskusni nogometaš nakon sinoćnje pobjede katalonskog kluba (3-2) protiv Milana u 5. kolu Lige prvaka.

Vezane vijesti

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Košarkaši Barcelone izborili su odlučujuću petu utakmicu finala doigravanja španjolskog prvenstva. U srijedu su u četvrtom dvoboju u Madridu svladali… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika