24.11.2011. / 15:13

Autor: Totalsport

NHL: Noć prepuna produžetaka i penala

Pittsburgh Penguinsi su na domaćem ledu poraženi od St. Louisa s 3-2

Igrači Pittsburgh PenguinsaIgrači Pittsburgh PenguinsaAktualni prvaci najjače hokejaške lige svijeta (NHL), Boston Bruinsi, upisali su i 10. uzastopnu pobjedu u noći sa srijede na četvrtak. Iako je Buffalo imao dva pogotka viška nakon prve trećine, Bruinsi su slavili poslije boljeg izvođenja kaznenih udaraca.

Benoit Pouliot postigao je odlučujući pogodak u petoj seriji izvođenja penala za konačnu 4-3 pobjedu Bostona kod Buffalo Sabresa. Vratar gostiju Tim Thomas upisao je 31 obranu, dok je Tyler Seguin postigao gol i asistirao za Boston. Ovo je prvi put nakon 12. prosinca 2009. godine da su Bruinsi upisali 10 pobjeda zaredom.

Nakon što je Sidney Crosby imao povratak iz snova na led u utorak, druga utakmica nije mu donijela toliko radosti. Pittsburgh Penguinsi su na domaćem ledu poraženi od St. Louisa s 3-2. Pobjednički pogodak za goste postigao je Alex Pietrangelo, manje od minutu prije kraja produžetka. Iako je vratar domaćih Marc-Andre Fleury imao čak 40 obrana, to nije pomoglo Penguinsima da upišu drugu uzastopnu pobjedu. Crosby je proveo nešto više od 18 minuta na ledu, ali i šest u bosku za kažnjene igrače.

Washington Capitalsi prekinuli su crnu seriju od četiri poraza protiv momčadi Winnipeg Jetsa (Atlanta). Niz poraza ili pobjeda, ovisno iz kojeg kuta se gleda, seže još u prošlu sezonu kada su Jetsi bili Trashersi. U noći sa srijede na četvrtak Washington je zahvaljujući Jasonu Chimeri došao do 4-3 pobjede u produžetku, a istom je prekinuo seriju od tri pobjede Winnipega.

NHL liga, srijeda:

Washington - Winnipeg 4-3 (produžetak)

NY Islanders - Philadelphia 3-4 (produžetak)

Pittsburgh - St. Louis 2-3 (produžetak)

Detroit - Calgary 5-3

New Jersey - Columbus 2-1 (penali)

Buffalo - Boston 3-4 (penali)

Carolina - Montreal 3-4 (penali)

Florida - NY Rangers 2-1

Minnesota - Nashville 3-2

Dallas - Los Angeles 3-2 (produžetak)

Phoenix - Anaheim 4-2

Colorado - Vancouver 0-3

San Jose - Chicago 1-0

Vezane vijesti

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

Hokejaši Los Angeles Kingsa u trećoj su utakmici finalne serije NHL doigravanja, prvoj na svom ledu, u Staples Centeru, pobijedili New Jersey Devilse… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika