24.11.2011. / 17:06

Autor: Nacional.hr

Metro otvorio veleprodajni centar namjenjen profesionalcima

Za kupnju u MetroPRO centru potrebne su Metro kartice, a sva roba koje nema u centru, može se naručiti s rokom isporuke od 24 sata

S otvaranj MetroPRO centraS otvaranj MetroPRO centraMetroCash and Carry pokrenuo je projekt veleprodajnih centara manjeg formata, a u Varaždinu je, u nazočnosti poslovnih partnera i predstavnika lokalne vlasti, svečano otvorio prvi tog tipa u Hrvatskoj - MetroPRO centar.

MetroPRO centar koji je 23. studenog otvoren u Varaždinu obuhvaća površinu od 1.600 m2, a smješten je u sklopu trgovačkog centra Storeland; namijenjen je profesionalnim kupcima, obrtnicima i poduzećima. U asortimanu MetroPRO centra nalazi se preko 3.500 proizvoda, a asortiman se sastoji od prehrambenih i neprehrambenih proizvoda koji pokrivaju dnevne potrebe ugostitelja i trgovaca. Za kupnju u MetroPRO centru potrebne su Metro kartice, a sva roba koje nema u centru, može se naručiti s rokom isporuke od 24 sata.

Samo svečano otvorenje održalo se uz posebno osmišljeni program, kulinarske delikatese te kulinarski show proslavljenog kuhara Alma Čatlaka koji je svojim delicijama oduševio uzvanike.

„Iznimno nam je drago što se MetroPRO centar otvorio upravo u Varaždinu i nadamo se kako ćemo s profesionalnim kupcima iz Varaždina, ali i regije, kao i iz cijele Hrvatske nastaviti uspješnu suradnju - sa već postojećim koji znaju kako u METRO-u mogu naći sve što im je potrebno, te s novima koji će nas tek upoznati", rekao je Angelo Turati, predsjednik Uprave Metro centra. „MetroPRO centar prvi je u nizu centara manjih formata preko kojih će Metro biti još bolje zastupljen u svim regijama Hrvatske i time profesionalnim kupcima omogućiti efikasniju nabavu za profesionalne potrebe", još je dodao Angelo Turati.

Samom otvorenju prisustvovao je i gradonačelnik grada Varaždina Goran Habuš koji je istaknuo da je posebno zadovoljan što je novo radno mjesto u MetroPRO centru našlo dvadeset i dvoje njegovih sugrađana. Osim gradonačelnika, podršku otvaranju prvog MetroPRO centra svojim su dolaskom dali i predstavnici Gospodarske i Obrtničke komore, direktorica Turističke zajednice grada Varaždina te brojni poslovni partneri.

Vezane vijesti

'Povezivanje je ključ uspjeha'

'Povezivanje je ključ uspjeha'

Na danas održanom okruglom stolu „Leading Through Connections" u organizaciji Hrvatske gospodarske komore i tvrtke IBM Hrvatska, potaknuta je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika