24.11.2011. / 17:29

Autor: Hina

Predsjedniku Josipoviću operirano koljeno

Predsjedniku Republike Hrvatske Ivi Josipoviću danas je operativnim zahvatom, artroskopijom, uklonjen dio meniskusa na lijevom koljenu, priopćeno je iz Ureda Predsjednika.

Ivo JosipovićIvo JosipovićPredsjedniku Republike Hrvatske Ivi Josipoviću danas je operativnim zahvatom, artroskopijom, uklonjen dio meniskusa na lijevom koljenu, priopćeno je iz Ureda Predsjednika.

Zahvat i postoperativni proces su protekli uredno te je predsjednik Josipović u poslijepodnevnim satima pušten iz bolnice na kućnu njegu.

Prema očekivanjima liječnika, predsjednik Josipović će ubrzo biti u mogućnosti nastaviti sa svojim redovnim aktivnostima.

Susret Predsjednika s građanima na kavi najavljen je za subotu , 26. studenoga.

Predsjednik Josipović zahvaljuje svim građanima koji su mu uputili želje za brzim oporavkom te svim predstavnicima medija na poštivanju privatnosti, stoji u priopćenju.

Vezane vijesti

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Glavna poruka konferencije "Facing Tomorrow 2012" je pogled u budućnost, a sudionicima konferencije koja se pod pokroviteljstvom izraelskog… Više

Komentari

registracija
9/8/09

vinko12, 24.11.11. 17:46

bolje da su mu operirali mozak i izlijecili od titoizma- boljsevizma, jer ako pobjede njegovi kokosari biti ce nam gorje i crvenije nego u Bjelorusiji.


registracija
9/3/11

ajme3meni, 24.11.11. 20:05

Ako nekome treba operirati mozak, to ste zasigurno vi Vinko. Toliko nebuloza na jednom mjestu, kao što ih vi sipljeti zaista može napisati čovjek ograničenih mentalnih sposobnosti.


registracija
9/8/09

vinko12, 24.11.11. 20:28

ajde ajme meni ne lupetaj.
a sta nisi rekla nesto protiv sipljenju tvoje jednostrene mentalne stoke protiv Premijerke, pa bi ti posteni ljudi mogli mozda vjerovati.


registracija
9/3/11

ajme3meni, 24.11.11. 22:27

Vinko,
lupetate vi. Ovdje nije riječ o politici već o nečijoj bolesti. Po tome se vidi koliko ste tolerantni a koliko ograničeni. To što se piše protiv premijerke i HDZ. sami su si krivi što su dozvolili da se zemlja nalazi u situaciji u kojoj je sada. Ista situacija ponovit će se i sa Koalicijom ako dođe na vlast i krene zvjezdanim stazama kojima se do sada HDZ kreta

Jadno da se bilo čija bolest komentira na način kao što je vi komentirati. I to dovoljno govori o vama kao čovjeku a ne o Josipoviću ili nekom drugom.

Uživajete u svojoj zloći,


registracija
9/8/09

vinko12, 25.11.11. 16:21

ajme meni lupetalo
mars u sdp rupu kod svojih moralnih kretenoida ( ss toni, fluid, lolobri, sky i slicni dezurni pljuvaci) i poducavaj ih o svom moralu.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika