25.11.2011. / 10:43

Autor: Totalsport

Tottenham sili Modrića da potpiše novi ugovor

"Modrić radije želi čekati kraj sezone i vidjeti hoće li se klub kvalificirati za Ligu prvaka prije nego li se obveže klubu", navodi engleski dnevnik

Luka ModrićLuka ModrićInternetski portal engleskog dnevnika Daily Maila donosi tekst o hrvatskom nogometnom reprezentativcu u redovima Tottenhama Luki Modriću (26) i njegovoj budućnosti u londonskom klubu.

Nije tajna da "spursi" već neko vrijeme nude Modriću potpisivanje novog ugovora prema kojem bi zarađivao 100.000 funti tjedno i kojim bi postao najplaćeniji igrač kluba u povijesti, ali dosad se to nije dogodilo. Razlog?

"Modrić radije želi čekati kraj sezone i vidjeti hoće li se klub kvalificirati za Ligu prvaka prije nego li se obveže klubu. Također želi vidjeti što budućnost nosi za menadžera Harryja Redknappa koji je vodeći kandidat da zamijeni Fabija Capella kao engleskog izbornika sljedećeg ljeta", navodi engleski dnevnik.

Međutim, čelni ljudi kluba s White Hart Lanea žele da Modrić parafira novi ugovor čim je prije moguće kako bi spriječili da se strahovi oko njegovog produljenja ugovora ne otegnu u završnicu sezone.

"Tottenhamov predsjednik Daniel Levy borio se zubima i noktima kako bi spriječio Modrića da prijeđe u Chelsea prošlog ljeta. Saga oko transfera destabilizirala je klub na početku sezone i sada u Tottenhamu žele spriječiti da se nešto slično ponovi opet", dodaje Daily Mail.

Aktualni ugovor prema kojem zarađuje oko 60.000 funti mjesečno, Modrića veže za Tottenham do 2016. godine. Transfermarkt.de procijenjuje njegovu vrijednost na 33 milijuna eura, a Tottenham je prošlog ljeta odbio Chelseajevu ponudu u visini od 46 milijuna eura.

Nakon dekoncentriranog starta u sezonu Modrić je ponovo zaigrao sjajno i trenutno "potpisuje" sjajan niz "spursa" i osam pobjeda u posljednjih devet premierligaških susreta koji ih je doveo do trećeg mjesta prvenstvene ljestvice.

Vezane vijesti

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Španjolski prvak Real Madrid spreman je platiti Tottenhamu 30 milijuna funti za hrvatskog veznog nogometaša Luku Modrića, navodi u petak Daily… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika