25.11.2011. / 11:01

Autor: Totalsport

Federer: Danas sam se malo više mučio; Fish: Uživao sam u turniru

Uživao sam u nastupu, uživao sam što sam bio dio osmorice igrača ovdje - zaključio je Fish

Mardy FishMardy Fish- Sretan sam što sam uspio pobijediti zbog momentuma za polufinale koji je za nekoliko dana - komentirao je Roger Federer nakon pobjede nad Mardyjem Fishom (6-1, 3-6, 6-3) u 3. kolu skupine B ATP Finalsa u Londonu.

Iako je Federer i ranije osigurao plasman u polufinale, ovom pobjedom je zadržao niz nepobjedivosti u dvorani u 2011. godini (14-0), te ga još dvije pobjede dijele od rekordnog šestog naslova na završnom turniru osmorice najboljih.

- Prvi set nije bio tako jednosmjeran kako rezultat govori, a u drugom setu on je igrao odlično. Zaista je počeo pogađati brojne teške udarce. Mislio sam da je sposoban zadržati taj ritam i u trećem setu. Zato sam bio sretan što sam došao do ranog breaka. Definitivno sam se malo više mučio danas, ali mislim da je to bilo zbog spomenutih okolnosti i zato što je Mardy igrao dobro većinu meča - komentirao je Federer.

Fishu je ovo bio premijerni nastup na ATP Finalsu, a okončao ga je bez ostvarene pobjede.

- Mislim da sam se dobro natjecao. Bila je to teška skupina. Danas sam izgubio od čovjeka koji je igrao jako dobro. Uživao sam u nastupu, uživao sam što sam bio dio osmorice igrača ovdje. Uživao sam što sam igrao u periodu godine kada više nitko ne igra. Ovdje imamo svoje vlastite svlačionice, naša imena na ručnicima, a za mene se to ne događa svake godine. Puno dečki ovdje to je doživjelo puno puta, ali ja nisam i zato to još više cijenim. Znam da postoji šansa da nikad više ovdje ne zaigram i zato sam htio dati sve od sebe - zaključio je Fish.

Vezane vijesti

ATP Halle: Ugodan start za Nadala i Federera

ATP Halle: Ugodan start za Nadala i Federera

Drugi i treći tenisač na svijetu, Španjolac Rafael Nadal i Švicarac Roger Federer, startali su s pobjedama prvog tjedna održavanja ATP turnira na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika