25.11.2011. / 11:09

Autor: Totalsport

Milan u pregovorima s Tevezovim agentom

Talijanski gigant voljan je posuditi Teveza u siječanjskom prijelaznom roku kao privremenu zamjenu za Antonija Cassana, koji je trenutno izvan pogona zbog srčane operacije

Carlos Tevez Carlos Tevez Sky Sport Italia tvrdi da bi argentinski napadač Manchester Cityja Carlos Tevez (27) u siječnju lako mogao postati novi igrač talijanskog nogometnog prvaka AC Milana.

Navodi se da je danas došlo do sastanka između dopredsjednika i direktora "rossonera" Adriana Gallianija i Arieda Braide s Tevezovim agentom Kiom Joorabchianom u klupskim prostorijama.

Talijanski gigant voljan je posuditi Teveza u siječanjskom prijelaznom roku kao privremenu zamjenu za Antonija Cassana, koji je trenutno izvan pogona zbog srčane operacije.

Vjeruje se da bi posudba Teveza Milan koštala nekih pet milijuna eura, kao i dodatnih 20 milijuna na ljeto odluče li trajno otkupiti njegov ugovor od "građana". Međutim, Tevezova godišnja primanja u Cityju iznose oko osam milijuna eura plus bonuse, što je u ovom trenutku previsoka svota za bilo koji talijanski klub.

U slučaju transfera u Milan argentinski napadač ne bi imao pravo nastupa u Ligi prvaka jer je zaigrao za City u dvoboju 1. kola tog natjecanja protiv Napolija.

Podsjećamo, Tevez je "na ledu" u Cityju nakon navodnog odbijanja ulaska u igru u dvoboju Lige prvaka protiv Bayerna 27. rujna. Potom je suspendiran, oduzeta mu je dvotjedna plaća, a njegov nedavni bijeg u Argentinu bez klupskog dopuštenja bila je kap koja je prelila čašu u odnosu s menadžerom Roberom Mancinijem.

Iz AC Milana zasad se nisu oglasili vezano uz medijska nagađanja za njihov interes za Teveza.

Vezane vijesti

Usami iduću sezonu u Hoffenheimu

Usami iduću sezonu u Hoffenheimu

Dvadesetogodišnji nadareni japanski vezni nogometaš Takashi Usami iduću će sezonu provesti na posudbi u Bundesligašu Hoffenheimu, potvrdili su iz… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika