25.11.2011. / 11:13

Autor: Totalsport

Deschamps izbacio Gignaca iz prve momčadi

Naime, Gignac se žalio da je u dvoboju 5. kola Lige prvaka protiv Olympiacosa u srijedu (1-0 pobjeda Olympiacosa), u kojem je zaigrao od 61. minute, dobio premalu minutažu, te je izbila svađa

Andre-Pierre Gignac Andre-Pierre Gignac Trener nogometaša Marseillea Didier Deschamps izbacio je 25-godišnjeg napadača Andre-Pierrea Gignaca iz momčadi uoči nedjeljnog derbija u francuskom prvenstvu protiv PSG-a.

L'Equipe piše kako je razlog tomu svađa koja je izbila između dvojca na treningu u četvrtak.

Naime, Gignac se žalio da je u dvoboju 5. kola Lige prvaka protiv Olympiacosa u srijedu (1-0 pobjeda Olympiacosa), u kojem je zaigrao od 61. minute, dobio premalu minutažu, te je izbila svađa. Sukob je kasnije eskalirao u svlačionici i njemu su nazočili i ostali igrači Marseillea, nakon čega je Deschamps protjerao igrača među rezerve.

Gignac je propustio početak sezone zbog ozljede, a prvi je put zaigrao u početnoj jedanaestorci u Liga kupu protiv Lensa 25. listopada. Ipak, i nakon toga je bivši napadač Toulousea ostao u drugom planu iza Loica Remyja i Jordana Ayewa i čini se da bi u siječnju mogao završiti na transfer-listi iako je ugovorno vezan do 2015. godine.

Vezane vijesti

Marseille tri mjeseca bez Andrea Ayewa

Marseille tri mjeseca bez Andrea Ayewa

Za ganskog nogometnog reprezentativca u redovima Marseillea Andrea Ayewa (22) sezona je završena, potvrdio je klub s Velodromea putem svoje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika