26.11.2011. / 14:55

Autor: Totalsport

Redknapp: Ni u jednom trenutku nisam pomislio na mirovinu

Tottenham u subotu očekuje utakmica kod West Bromwicha, uoči koje ga je dočekalo novinarsko pitanje o njegovoj mirovini

Nakon što je bio podvrgnut operaciji srca zbog koje je propustio dvije utakmice svoje momčadi, menadžer Tottenhama Harry Redknapp pokazao je da mu je strast za nogometom veća nego ikada...

Redknapp se vratio na klupu prošlog ponedjeljka, u utakmici protiv Aston Ville koju su njegovi nogometaši dobili s 2-0. Tottenham u subotu očekuje utakmica kod West Bromwicha, uoči koje ga je dočekalo novinarsko pitanje o njegovoj mirovini.

- Ni u jednom trenutku nisam na to pomislio. Bio sam lud od samo sjedenja kod kuće. Dva loša tjedna su iza mene, ali sada se osjećam bolje nego ikad - rekao je menadžer "spursa" britanskim novinarima.

- Čak sam svoju suprugu Sandru lovio po kuhinji. Nazvala je bolnicu i pitala doktore mogli li me vratiti u prijašnje stanje - našalio se Redknapp.

Uslijedilo je pitanje vezano za Garetha Balea kojeg navodno žarko želi Barcelona.

- Nismo s nikim o njemu razgovarali. Ako počnemo prodavati najbolje igrače gdje ćemo završiti? Morate priznati da bi onda bili momčad za sredinu ljestvice Premiershipa. Ako želimo biti uz rame najboljima moramo zadržati svoje vrhunske igrače - veli Redknapp.

Vezane vijesti

Redknapp: Levy mora sjesti s Modrićem i riješiti situaciju

Redknapp: Levy mora sjesti s Modrićem i riješiti situaciju

Hary Redknapp ponudio je engleskim novinarima monolog po pitanju ostanka Luke Modrića u Tottenhamu ili prelaska u Chelsea. Nova je to epizoda u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika