26.11.2011. / 18:59

Autor: Hina , Nacional.hr

Darinko Kosor:

'HSLS će opet biti velika stranka'

Osvrnuvši se na tvrdnje iz HDZ-a da svi oni koje ne glasuju za nj ne vole Hrvatsku, Kosor je poručio da je upravo HDZ opljačkao i uništio Hrvatsku i da velika većina građana koji, kako pokazuju ankete, neće glasovati za HDZ vole Hrvatsku i smijenit će ga s vlasti

Darinko KosorDarinko KosorHrvatska socijalno liberalna stranka (HSLS) na predizbornom skupu u Zagrebu predstavila je danas kandidate za zagrebačke izborne jedinice, a njezin predsjednik Darinko Kosor istaknuo je da će predstojeći parlamentarni izbori pokazati žele li hrvatski građani nužne promjene vlasti i načina vođenja zemlje.

Pozvao je građane da ako žele stvarne promjene u što većem broju izađu na izbore i glasuju za HSLS, odnosno za "sadržaj, a ne ambalažu". HSLS po mišljenju mnogih ekonomskih stručnjaka, poduzetnika i obrtnika ima najbolji gospodarski program i spreman ga je provesti s kvalitetnim ljudima koje ima, naglasio je.

Osvrnuvši se na tvrdnje iz HDZ-a da svi oni koje ne glasuju za nj ne vole Hrvatsku, Kosor je poručio da je upravo HDZ opljačkao i uništio Hrvatsku i da velika većina građana koji, kako pokazuju ankete, neće glasovati za HDZ vole Hrvatsku i smijenit će ga s vlasti. U vezi s tvrdnjama predsjednika HNS-a Radimira Čačića da oni koji ne glasuju za Kukuriku koaliciju nisu normalni, Kosor je uzvratio da su ti građani i više nego normalni, jer da nisu ne bi toliko dugo trpili Čačića.

Kosor smatra da, iako neki već proglašavaju Kukuriku koaliciju izbornim pobjednikom, ne bi bilo dobro da se hrvatski brod nagne previše ulijevo, jer nagnut ne može dobro ploviti. Izrazio je uvjerenost da će građani HSLS-u dati značajnu potporu na izborima, jer je pročistio svoje redove i bit će ponovno velika i utjecajna stranka kakav je bio i 90-tih godina prošlog stoljeća.

Predsjednik zagrebačkog HSLS-a i nositelj liste u prvoj izbornoj jedinici Velimir Srića pozvao je birače da glasuju za HSLS jer ih on neće iznevjeriti te napomenuo da su Hrvatskoj potrebni časni i pošteni ljudi koji znaju voditi zemlju. HSLS-u treba dati povjerenje jer ima viziju, jer će će Hrvatsku pretvoriti u uspješnu srednjeuropsku zemlju, a Zagreb u najljepšu malu metropolu u svijetu, rekao je i dodao da je HSLS žuto sunce na kraju tunela koje građani, ohlađeni od iščekivanja, nestrpljivo očekuju.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
31/1/10

STTony, 26.11.11. 19:19

Ja bi prvi glasao za vas da do sada niste dva puta izdali vaše glasače - u mandatu 2000-2003 kad ste opstruirali vladu kvazinacionalizmom i 2007 kad ste otvoreno izdali glasače priključivši se zločinačkoj.

Dakle, dokažite se prvo 1-2 mandata u oporbi pa ćemo onda vidjeti, a do tada budite sretni ako uopće prijeđete izborni prag igdje.


registracija
25/6/10

vidra, 27.11.11. 07:12

Samo vi sanjajte.
Niste bili dosljedni od prvog dana. Promjena retorike, odjeće i šminke ništa ne znače. Imali ste Adlešičku, sve je pokazala što zna. Imali ste Budišu i on je pokazao što zna i kako zna okrenuti leđa svom ocu ( Gotovcu) i koalicijiskim partnerima. Izdajice su najodvratniji ljudski soj. Imali ste Varaždinskog gradonačelnika i on je pokazao što zna. Imali ste puno nesposobnjakovića u svojim redovima, koji su vam trasirali put gubitnika, a vidim, da ih još tetošite u svojim redovima.
I s njima vi nama obečavate bolje sutra?


registracija
19/2/08

bf35, 27.11.11. 18:32

E da, vse bih Vam mogao oprostiti, ali Vladu Gotovca nikad. Izbacili ste ono najbolje što set imali, ali i što smo svi mi imali. Zato pamet u glavu u oporbu, pokažite da nešto pošteno znate napraviti, pa onda jednom.....


registracija
30/11/09

Dugoprugas, 06.12.11. 21:40

Gotovca je izbacijo Ludisa,a od toga casa nisu nista naucili,dapace opet su ga pozvali a to znaci siguran neuspijeh i smrt te strancice.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Top teme

Izbor urednika