28.11.2011. / 12:24

Autor: Totalsport

Druga pobjeda hrvatskih rukometašica protiv Srbije

Srbija je u jednom trenutku u nastavku imala prednost 20-18, ali su hrvatske rukometašice serijom 10-1 prelomile utakmicu u svoju korist

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaHrvatska ženska rukometna reprezentacija ostvarila je drugu pobjedu u dva dana protiv Srbije. U pitanju su pripremne utakmice za skorašnje SP u Brazilu, a u nedjelju je Hrvatska slavila s 32-25 (14-14) u Istarskom Kašteliru.

Srbija je u jednom trenutku u nastavku imala prednost 20-18, ali su hrvatske rukometašice serijom 10-1 prelomile utakmicu u svoju korist. Najefikasnije u redovima hrvatske reprezentacije bile su Andrea Penezić sa 7 golova, Nikica Pušić-Koroljević sa 6 i Miranda Tatari s 4 gola. U Srbiji su Svetlana Ognjenović i Dragana Cvijić postigle po šest pogodaka, a Podravkina rukometašica Sanja Damnjanović pet.

U srijedu ujutro odabranice hrvatskog izbornika Zlatka Canjuge putuju u Brazil na Svjetsko prvenstvo. Ovo je bila i posljednja provjera pred nastup na svjetskoj smotri.

Prijateljska utakmica:

Hrvatska - Srbija 32-25

Vezane vijesti

Hrvatice bolje i od Slovakinja

Hrvatice bolje i od Slovakinja

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija kao jedina ekipa s maksimalnim brojem bodova iz kvalifikacija izborila je nastup na Europskom prvenstvu u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika