28.11.2011. / 12:48

Autor: Totalsport

Sedmi uzastopni poraz Anaheima

Ducksi su druga najlošija momčad po bodovima (16), a od njih je jedino slabija Carolina (15)

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaU četiri utakmice najjače hokejaške lige svijeta (NHL), igrane u noći s nedjelje na ponedjeljak, gostujuće momčadi slavile se u njih tri.

Hokejaši Anaheim Ducksa upisali su sedmi poraz u nizu. Bolji od njih u Anaheimu bili su Toronto Maple Leafsi sa 5-2. Ducksi su druga najlošija momčad po bodovima (16), a od njih je jedino slabija Carolina (15). NHL prvaci iz 2007. godine u posljednjih su 18 susreta ostvarili tek dvije pobjede.

St. Louis je s tijesnih 2-1 slavio kod Columbusa. David Backes bio je strijelac pobjedničkog pogotka u posljednjoj trećini. Treneru St. Louisa Kenu Hitchcocku bila je ovo prva utakmica protiv svog bivšeg kluba, a ujedno i prva pobjeda. Otkako je Hitchcock sjeo na klupu St. Louisa momčad je u 10 utakmica ostvarila sedam pobjeda.

Jedinu domaću pobjedu u noći s nedjelje na ponedjeljak ostvarila je Ottawa koja je zahvaljujući Jasonu Spezzi slavila protiv Caroline 4-3. Spezza je postigao dva pogotka, a drugim je ujedno i stigao do brojke 200, što se utakmica regularne sezone tiče.

NHL liga, nedjelja:

Ottawa - Carolina 4-3

Columbus - St. Louis 1-2

Minnesota - Calgary 2-5

Anaheim - Toronto 2-5

Vezane vijesti

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

Hokejaši Los Angeles Kingsa u trećoj su utakmici finalne serije NHL doigravanja, prvoj na svom ledu, u Staples Centeru, pobijedili New Jersey Devilse… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika