28.11.2011. / 12:51

Autor: Totalsport

Svjetski boksački prvak se bori za život nakon predoziranja

Tijekom 2005. i 2006. dvaput se borio za ugledni IBF-ov svjetski naslov, ali je gubio od Raymonda Jovala i Artura Abrahama

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaSvjetski boksački prvak u srednjoj kategoriji (verzija WBF), Australac Shannan Taylor (39), nalazi se u kritičnom stanju u bolnici u Wollongongu, blizu Sydneyja.

Taylor je dovezen u bolnicu u ranim jutarnjim satima ponedjeljka u besvjesnom stanju. Iako iz bolnice nisu priopćili što je iskusnog boksača dovelo u poziciju da se bori za život, australski mediji pišu da se radi o predoziranju drogom.

Taylor je prije desetak godina priznao da ima problema s drogom, ali se u međuvremenu uspio stabilizirati i činilo se da su crni dani iza njega.

Tijekom 2005. i 2006. dvaput se borio za ugledni IBF-ov svjetski naslov, ali je gubio od Raymonda Jovala i Artura Abrahama. Prošli je mjesec ipak uspio postati svjetski prvak, doduše prema manje uglednoj verziji WBF, pobijedivši Tajlanđanina Sintunga Kietbusabu.

Vezane vijesti

Boks, olimpijske kvalifikacije: Čalić u polufinalu

Boks, olimpijske kvalifikacije: Čalić u polufinalu

Hrvatski boksač teške kategorije Marko Čalić pobijedio je danas Estonca Karson Raina u četvrtfinalu europskih kvalifikacija za Olimpijske igre. Ostao… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika