28.11.2011. / 13:35

Autor: Hina , Nacional.hr

Stanimirović:

HDZ bolji partner SDSS-u od SDP-a

"Za rješavanje srpskih pitanja HDZ ima i teret i leđa, dok ih SDP za to nema", izjavio je Stanimirović u intervjuu kojega su u ponedjeljak objavile banjalučke "Nezavisne novine"

photo: Anto Magzan/PIXSELL photo: Anto Magzan/PIXSELL Predsjednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Vojislav Stanimirović izjavio je kako je ta stranka naklonjenija koaliranju s HDZ-om nego s SDP-om jer vjeruje kako je jedino u takvom savezništvu moguće rješavati probleme Srba koji žive u Hrvatskoj.

"Za rješavanje srpskih pitanja HDZ ima i teret i leđa, dok ih SDP za to nema", izjavio je Stanimirović u intervjuu kojega su u ponedjeljak objavile banjalučke "Nezavisne novine".

Stanimirović, koji je i na kandidatskoj listi SDSS-a na predstojećim izborima za Hrvatski sabor, tvrdi kako je njegova stranka imala negativno iskustvo s SDP-om dok je ta stranka bila na vlasti od 2000. do 2003. godine.

Dodao je kako SDSS ne mora biti u budućoj vladajućoj koaliciji po svaku cijenu.

"Ako budemo našli svoj interes da nam buduća koalicija osigura realizaciju naših potreba i programa mi ćemo s njima (s SDP-om) stupiti u koaliciju. Ali ako ne, bit ćemo im žestoka oporba", izjavio je Stanimirović.

Ponovio je poziv Srbima izbjeglim iz Hrvatske, koji sada žive u BiH, da glasuju na predstojećim izborima u što većem broju dodajući kako je to nužno za popravljanje statusa srpske nacionalne manjine u Hrvatskoj.

Vezane vijesti

Stanimirović osudio oskvrnuće spomenika u Borovu

Stanimirović osudio oskvrnuće spomenika u Borovu

Predsjednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) i saborski zastupnik Vojislav Stanimirović osudio je vandalski čin oskvrnuća spomen… Više

Komentari

registracija
27/7/09

verina, 28.11.11. 13:42

Samo, Stanimiroviću, ostanite sa sadašnjim koalicijskim partnerima.. s njima se slažete izvrsno!


registracija
5/3/10

starimudrac, 28.11.11. 13:58

stanimiroviću, partneri iz rata ostaju i dalje partneri. SDP vam nije ni natovario teret, pa ne mora ni podmetnuti leđa!


registracija
9/5/10

lolobrigita, 28.11.11. 15:34

Realizaciju TVOJIH potreba smrade.To ćeš dobiti i dobivao si od HDZ-a.Izdašno kako i priliči izdajniku.
Ti se ne boriš za svoj narod,nisi nikada.Očito u SDP-u nemaju sluha za TVOJE potrebe.Zato,mrš u Jacinu jazbinu.Čudi me da te tvoji ne kuže malo bolje.


registracija
4/6/09

Alarik, 28.11.11. 15:57

Ali to je jasno. Naime, naš lijevi centar teži integraciji Srba, što povlači i postupnu asimilaciju, a to itekako smeta "profesionalnim Srbima" (Stanimirović, Pupovac).


registracija
24/11/10

aabar, 28.11.11. 16:05

Poslije svega bilo bi neodgovorno od Kukuriku koalicije i da pomisli na njih a kamoli što drugo_


registracija
16/6/10

nosonja, 28.11.11. 16:18

Đubrad bi zaklala cijelu kravu za kilu mesa!


registracija
11/1/10

fluid, 28.11.11. 17:13

Hoćemo li ikada čuti iz usta dokazanog četnika Stanimirovića,kako prosipa žuč za Hrvatke koji nemaju ni približna prava ni u takozvanoj republici srpskoj ni u Srbiji?Želi li biti imalo dosljedan,a pokazao je da nikada nije dosljedan(srpski sindrom),tada mora ili zamijeniti glavu ili mozak.Iz razloga što je pročitan(kao i svi Srbi)kakve su njihove ambicije i metode.Dakle,osobno i sam smatram kako je HDZ(kao izdajničko profiterska stranka)zaista bliži Srbima nego bilo koja druga.Zato neka "vreća nađe svoju zakrpu"jer stare poslovice imaju smisla u mudrosti iz koje i proizilazi.


registracija
24/4/10

fiorano, 28.11.11. 17:22

Lopov lopovu uvijek odgovara......Stanimiroviću pitaj Drobca kako živi i tko je u njegovu stanu.Ima li Drobac struju.....kako te nije sram bilo što reći govnaru


registracija
16/9/11

Brkoni, 28.11.11. 18:09

Nasla krpa zakrpu.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Top teme

Izbor urednika