28.11.2011. / 15:40

Autor: Nacional.hr

Jovanoviću opet prijete

"Jako nas zanima koliko si ti Čedo dobio novaca od Albanaca, Amerike i NATO saveza kako bi uvjerio građane Srbije da predaju Kosovo Albancima", navodi se u pismu

Čedomir Jovanović Čedomir Jovanović Predsjednik Liberalno-demokratske partije iz Srbije, Čedomir Jovanović dobio je posebno zastrašujuće prijeteće pismo, o čemu je obaviještena i policija, izvještava Radio Slobodna Evropa.

U pismu se prijeti dužnosnicima stranke i njihovim obiteljima. "Upozoravamo Dačića da povuče sve policajce koji su zaduženi za vašu sigurnost kako ne bi i oni stradali. Provjerili smo i znamo točno gdje stanujete, gdje radite, gdje izlazite, u koji ti vrtić idu djeca, Čedo. Znamo broj registarskih tablica... Organizirano se spremamo osloboditi Srbiju od izdajnika i NATO plaćenika. Imamo dosta spremnih ljudi, dosta oružja, municije, eksploziva, ručnih bombi koje ćemo upotrijebiti i likvidirati cijelu obitelj. Ovo će biti početak likvidacije NATO plaćenika u Srbiji. Akcija počinje u mjesecu studenom ove godine. Već smo se aktivirali, pratimo vas svaki dan i biramo mjesto i vrijeme za likvidaciju. Možda će prvo biti likvidirani članovi obitelji, a vi na kraju", piše u prijetećoj poruci.

Pismo je potpisalo udruženje 'Srbi iz Srbije, Vojvodine i Kosova, Srbi svi'. Osim Jovanoviću prijeti se svim 'izdajicama'. "Jako nas zanima koliko si ti Čedo dobio novaca od Albanaca, Amerike i NATO saveza kako bi uvjerio građane Srbije da predaju Kosovo Albancima", navodi se u pismu.

Iz LDP-a kažu kako prijetnje nisu neuobičajene, ali i to kako se s ovako gnjusnim i zastrašujućim porukama do sad nisu susretali. Zamjenik predsjednika LDP-a i nekadašnji zamjenik ministra unutarnjih poslova, Nenad Milić, izjavio je kako su prijetnje posljedica kampanje koja se vodi protiv vođa stranke. "To je anoniman tekst koji je stigao na adresu stranke. Raznoraznih je prijetnji i prije bilo, ova je usmjerena i na članove obitelji pa je možda u tom smislu gnjusnija. Na žalost, Čedomir je navikao na takve stvari, ovo je ne znam već koja prijetnja, a znao ih je dobivati telefonski, putem mailova, preko internetskih stranica i u pismima kao i u ovom slučaju", izjavio je Milić.

Vezane vijesti

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Više od 40 ljudi, među kojima više od 20 pripadnika kosovske policije, ozlijeđeno je u četvrtak ujutru u sukobu skupine srbijanskih građana i… Više

Komentari

registracija
5/10/11

Dragi, 28.11.11. 17:39

I šta je tu čudno? Činjenica je da Čeda "Prašak" radi za zapadne službe u Srbiji. A kada je neko na tako odgovornom i dobro plaćenom poslu, za to snosi i "debeo" rizik. Svako radi svoj posao, Čeda "gura" zapadne interese, srpski nacionalisti "nišane" Čedicu, policija ga, za sada, čuva, a kako će se završiti, to bum videli!
A ko ne veruje za koga radi Čeda, i kakav mu je bio zadatak u atentatu na premijera Dr. Zorana Đinđića, neka pogleda na YouTube film iz 5 delova pod nazivom: Obavestajne sluzbe i Srbija.
http://www.youtube.com/watch?v=EZCSDx-dg4U


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika