28.11.2011. / 16:19

Autor: Totalsport

Tevez u Milan, ali na posudbu i s pravom prvokupa?

- Tevez? Vidjet ćemo. Ima još vremena. Da nije bilo problema s Cassanom, ne bismo čak nikoga ni dovodili - rekao je Galliani talijanskim novinarima

Carlos TevezCarlos TevezTalijanski nogometni prvak Milan i dalje je zainteresirana stranka za dovođenja Carlosa Teveza, ali samo na posudbu, rekao je dopredsjednik "rossonera" Adriano Galliani.

To bi moglo značiti da će propasti cijela akcija između Milana i Manchester Cityja s obzirom da su iz kluba s Etihada zainteresirani samo za prodaju Argentinca. Međutim, Milan neće odustati od mogućnosti dovođenja Teveza na posudbu s opcijom otkupa ugovora. To mu je i protekle sezone bila praksa koja se novčano, a i rezultatski, i više nego isplatila (Ibrahimović).

- Tevez? Vidjet ćemo. Ima još vremena. Da nije bilo problema s Cassanom, ne bismo čak nikoga ni dovodili - rekao je Galliani talijanskim novinarima.

- Tko god da dođe u siječnju, to će biti na posudbu s mogućnošću prvokupa - zaključio je dopredsjednik Milana.

Predsjednik gradskog rivala Intera, Massimo Moratti, također je izjavio da još ima vremena oko Teveza i da će se sve znati na vrijeme.

Vezane vijesti

Ranieri u Monacu, naslijedio ga Stramaccioni

Ranieri u Monacu, naslijedio ga Stramaccioni

Tijekom završene sezone u talijanskoj Seriji A, vlasnik Intera Massimo Moratti, je izgubio strpljenje s Claudiom Ranierijem, te ga je otpustio s… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika