29.11.2011. / 07:00

Autor: Dora Juras

Marko Tolja: S jednom Anom pleše, a drugu Anu ljubi

Pjevač i favorit showa “Ples sa zvijezdama” već je nekoliko mjeseci u vezi sa 26-godišnjom manekenkom i diplomiranom menadžericom turizma Anom Ivančević; iako još uvijek stidljivo govori o vezi, 27-godišnji Marko priznaje da je napokon sretno zaljubljen

Marko kaže da se sa svojom partnericom iz showa "Ples sa zvijezdama" Anom Herceg druži i privatno te da si jako odgovarajuMarko kaže da se sa svojom partnericom iz showa "Ples sa zvijezdama" Anom Herceg druži i privatno te da si jako odgovarajuNakon što je tri godine bio mentor u showu "Zvjezde pjevaju", 27-godišnji riječki pjevač Marko Tolja prihvatio je izazov i pristao biti učenik u plesu. U showu "Ples sa zvijezdama" slovi za favorita, a s mentoricom Anom Herceg tri sata dnevno provodi na napornim plesnim treninzima. No njegova plesna partnerica nije jedina Ana u njegovu životu. Marko Tolja već tri mjeseca ljubi 26-godišnju Anu Ivančević, manekenku s diplomom Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji. Osim što pleše, ljubi i nastupa, radi i na svom trećem studijskom albumu kojeg je najavio singl izašao prošlog tjedna.

EXTRA: Prošlog ste tjedna izdali novi singl, možete nam reći nešto više o njemu?

- Novi singl, konačno! Zove se “Ljubav u boji”, kao što imamo televiziju u boji, imamo i ljubav u boji. Vrlo je vesela pjesma, tekst govori o tome kako ću ja zbog te djevojke biti i dobro, i loše, i moguće, i nemoguće, sve što ona poželi, ja ću biti. Ja potpisujem glazbu i tekst, a aranžman skupa potpisujemo Olja Dešić, Zvjezdan Ružić i ja. To je drugi singl s nadolazećeg albuma koji će izaći na proljeće. Pjesmu sam prošlog petka predstavio na Zagrebfestu.

EXTRA: Kad već spominjete ljubav zbog koje ste spremni na sve, na što ste doista spremni u privatnom životu kad je ljubav u pitanju?

- Ja sam Rak u horoskopu, emotivac totalni. Kad se zaljubim, dajem se sto posto, do maksimuma. Ili sam skroz u toj vezi ili nisam uopće. Puno veza sam prekinuo nakon nekoliko mjeseci, kad sam shvatio da to naprosto nije to. Cijelog sebe dajem u vezu, nisam baš šlapa, ali zaista, što god je potrebno, napravit ću za voljenu osobu.

EXTRA: Već ste nekoliko mjeseci u vezi s Anom Ivančević, kako najradije provodite vrijeme?

- Ma neću vam to reći. Obećao sam da ću samo reći da sam zaljubljen i da imam curu, to je to. EXTRA: Rekli ste da se dajete sto posto u vezu kada ste zaljubljeni, je li tako i u novoj vezi? Ja se nadam, trudim se dati joj najbolje od sebe.

EXTRA: Pjevate li joj?

- Uvijek. Ja pjevam stalno. Pjevam ono što se tada vrti na CD-u, radiju ili televiziji.

EXTRA: A buđenje uz pjesmu, serenade pod prozorom?

- To ne. Nismo još došli do tog nivoa ljigavosti.

EXTRA: Natječete se u plesnom showu “Ples sa zvijezdama”. S obzirom na to da tri sata dnevno provodite plešući s plesnom partnericom, je li vaša djevojka ljubomorna?

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Vezane vijesti

Marko Tolja: Vrijeme je za život udvoje

Marko Tolja: Vrijeme je za život udvoje

Iako svoju vezu uporno skrivaju od medija, riječki pjevač Marko Tolja i manekenka Ana Ivančević započeli su, doznajemo, zajednički život u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika