29.11.2011. / 07:00

Autor: Maja Profuntar

Matko Knešaurek: Pitao sam je bi li se budila uz mene do kraja života

Glavni junak serije "Ruža vjetrova" podijelio je s čitateljima Extre detalje romantičnih zaruka s djevojkom Anom Kolar s kojom je u vezi četiri, a poznaju se čak trinaest godina; "I nakon svih tih godina, još uvijek nisam imun na njezin pogled", otkrio je

“Ana mi je isprintala sliku idealnog prstena već nakon par mjeseci veze. Svaku godišnjicu ili rođendan nadala se da će ga dobiti. Bilo je to slatko mučenje", kaže Matko Knešaurek“Ana mi je isprintala sliku idealnog prstena već nakon par mjeseci veze. Svaku godišnjicu ili rođendan nadala se da će ga dobiti. Bilo je to slatko mučenje", kaže Matko Knešaurek“Prosidba je bila romantična iako nije bilo vina i svijeća”, opisao je zaruke s djevokom Anom Kolar glumac Matko Knešaurek, zvijezda RTL-ove dramske serije “Ruža vjetrova”. “Otišli smo za vikend u Samobor, da se malo maknemo i budemo u miru. Bio sam nervozan iako sam znao koji će odgovor biti. Naše obitelji i prijatelji su znali da ćemo se zaručiti, čak je i Ana znala da ću je zaprositi, ona je inače totalni control freak i nemoguće ju je iznenaditi”, otkriva 25-godišnji Matko. Unatoč Aninim očekivanjima, Matko je nije odmah zaprosio, čekao je, kaže, pravi trenutak, što je nju pomalo i naljutilo. “Otišli smo spavati, Ana s upitnikom iznad glave, jer se ništa ne događa. U jednom trenutku počeo sam se vrpoljiti po krevetu, stavio sam joj prsten na ruku i upitao je bi li se budila pored mene do kraja života”, ispričao je Matko.

Uz pokoju suzu radosnicu, Matko i Ana su se zaručili i utonuli u san. “Ana je bila slatka ujutro, mislila je da je sanjala, pa je prije nego što je otvorila oči, provjeravala ima li prsten na ruci.” Svojoj dragoj Matko je darovao prsten od bijelog zlata s briljantom, trendi model Solitaire. "Ana mi je isprintala sliku idealnog prstena već nakon par mjeseci veze. Nekoliko puta smo obilazili zlatarnice i isprobavali koji odgovara njezinu prstu. Svaku godišnjicu ili rođendan nadala se da će ga dobiti. Bilo je to slatko mučenje. Prsten nije vidjela do samih zaruka, a neposredno prije u njega sam dao ugravirati 'Volim te'”, otkriva Matko.

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika