28.11.2011. / 19:38

Autor: Totalsport

Podolski neozlijeđen u prometnoj nesreći

- Odmah sam nakon sudara išao vidjeti je li sve u redu s ostalim sudionicima nesreće. Srećom, ništa ozbiljno se nije dogodilo - kratko je izjavio Podolski

Lukas Podolski Lukas Podolski Njemački nogometni reprezentativac i najveća zvijezda Kölna Lukas Podolski (26) sudjelovao je u ponedjeljak ujutro u prometnoj nesreći u kojoj nitko nije teže stradao.

Podolski je putovao na trening, ali se kilometar i pol prije Kölnova trening-kampa svojim Mercedesom zabio u Daciju u kojoj je bila tročlana obitelj. Majka, otac i jednogodišnje dijete su prevezeni u bolnicu, ali srećom, samo opreza radi.

Podolski je prošao bez ozljeda, a njegov je automobil odvezen s mjesta sudara jer više nije bio u voznom stanju. Okolnosti nesreće još uvijek nisu razjašnjene.

- Odmah sam nakon sudara išao vidjeti je li sve u redu s ostalim sudionicima nesreće. Srećom, ništa ozbiljno se nije dogodilo - kratko je izjavio Podolski.

Vezane vijesti

Euro: Mario Gomez pokopao Nizozemce

Euro: Mario Gomez pokopao Nizozemce

Pobjedom 2-1 protiv Nizozemske nogometaši Njemačke su ostvarili drugu pobjedu u 2. kolu skupine B Europskog prvenstva kojem su domaćini Poljska i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika