29.11.2011. / 10:49

Autor: Hina

U Borovu netko zapalio i odbacio državnu zastavu

Protiv nepoznatog počinitelja, dostavljena je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Vukovaru, a u tijeku je policijska istraga

IlustracijaIlustracijaNetko je protekloga vikenda pokušao zapaliti državnu zastavu Republike Hrvatske, izvješenu na zgradi poštanskog ureda u Borovu kod Vukovara, izvjestila je jutros vukovarsko-srijemska policija.

Policija navodi kako je zastava nakon pokušaja paljenja otvorenim plamenom povučena prema tlu, pri čemu je puklo drveno koplje da bi potom počinitelj djelomično nagorjelu zastavu bacio u grmlje.

O pokušaju paljenja državne zastave RH, policiju je izvjestila službenica borovskog poštanskog ureda, koja je zapaljenu i odbačenu zastavu uočila jučer ujutro po dolasku na posao.

Protiv nepoznatog počinitelja, dostavljena je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Vukovaru, a u tijeku je policijska istraga.

Prije desetak dana, u Borovu je nepoznati počinitelj voskom zalio spomen obilježje dvanaestorice hrvatskih redarstvenika. Policija još uvijek traga i za počiniteljem tog nedjela.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
22/6/10

Konstantinos, 29.11.11. 11:31

Sve javne institucije u Vukovaru, staviti pod video nadzor!


registracija
11/1/10

fluid, 29.11.11. 12:11

Baš čudno !


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika