29.11.2011. / 12:20

Autor: Totalsport

Beckham: Manchester City neće biti prvak Engleske

No, United ima puno više iskustva i zna kako se osvaja prvenstvo - rekao je Beckham

David BeckhamDavid BeckhamSlavni 36-godišnji engleski nogometaš David Beckham, koji odrađuje posljednje dane svog ugovora s američkim LA Galaxyjem, smatra da je njegov bivši klub Manchester United i dalje prvi favorit za osvajanje naslova prvaka Engleske.

Iako je Manchester City nedavno ponizio United svladavši ga na Old Traffordu sa 6-1, te momčad menadžera Roberta Mancinija na ljestvici ima pet bodova prednosti pred braniteljem naslova i gradskim rivalom Unitedom, Beckham Cityju ne daje velike šanse za titulu.

- Mislim da Manchester City nema šanse za osvajanje Premiershipa. Ove sezone imaju dobru momčad i nekoliko stvarno dobrih igrača u sastavu. No, United ima puno više iskustva i zna kako se osvaja prvenstvo - rekao je Beckham na azijskoj turneji svog kluba, što je i njegova zadnja akcija u kalifornijskom klubu.

Beckham je povezan s velikim brojem klubova u kojima bi mogao nastaviti svoju karijeru, među kojima su i AC Milan ili pariški PSG.

- Morat ću donijeti važnu odluku - bilo je sve što je rekao po tom pitanju.

Vezane vijesti

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Europski nogometni prvak Chelsea potvrdio je u srijedu da je imenovao talijanskog stručnjaka Roberta Di Mattea svojim trajnim menadžerom. Di Matteo… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika