29.11.2011. / 13:54

Autor: Nacional.hr

Ulaznice za Arena Ice Fever u prodaji

Tijekom prosinca zagrebački KHL Medveščak u suradnji sa svojim partnerima diljem Hrvatske organizirat će niz promotivnih događanja i aktivnosti s igračima, a tijekom kojih će se također moći nabaviti ulaznice po povoljnijim cijenama ili pak osvojiti kroz razne kvizove znanja i natjecanja vještina

S prošlogodišnjeg Arena Ice FeveraS prošlogodišnjeg Arena Ice FeveraDanas u 14 sati započela je prodaja ulaznica za hokejski spektakl Arena Ice Fever 2012. tijekom kojeg će zagrebački Medvjedi u siječnju 2012. u Areni Zagreb odigrati 7 utakmica.

Prošle sezone utakmice zagrebačkih Medvjeda u Areni Zagreb uživo je vidjelo 60.800 navijača, a procjenjuje se kako će ove sezone utakmice u Areni uživo vidjeti više od 100.000 gledatelja što bi bio svojevrsni presedan za EBEL ligu, ali i hokej u regiji jer nikada do sada nijedna hokejska manifestacija nije uspjela privući toliko gledatelja.

Svjesni činjenice da veliki broj gledatelja želi sudjelovati u ovom spektaklu i bodriti zagrebačke Medvjede s tribina Arene Zagreb, u KHL Medveščak Zagreb i ove su sezone pokušali za sve gledatelje pripremiti što atraktivnije, ali i prihvatljivije cijene ulaznica. Osnovne cijene ulaznica za utakmice u Areni Zagreb iznositi će 50 kuna (gornji prsten), 70 kuna (donji prsten, iza gola) i 100 kuna (donji prsten, bočna sjedala), a u ponudi su i posebni akcijski kompleti s izuzetnim pogodnostima.

U ponudi će se tako naći, uz osnovne dnevne ulaznice, i posebni kompleti ulaznica: komplet ulaznica za utakmice utorkom, kompleti ulaznica za utakmice u prvom odnosno drugom tjednu spektakla, kompleti ulaznica za 3 utakmice po izboru odnosno 5 utakmica po izboru te komplet ulaznica za sve utakmice u Areni.

Tijekom prosinca zagrebački KHL Medveščak u suradnji sa svojim partnerima diljem Hrvatske organizirat će niz promotivnih događanja i aktivnosti s igračima, a tijekom kojih će se također moći nabaviti ulaznice po povoljnijim cijenama ili pak osvojiti kroz razne kvizove znanja i natjecanja vještina.

Vezane vijesti

Hokejaši Medveščaka u rujnu u pulskoj Areni

Hokejaši Medveščaka u rujnu u pulskoj Areni

U rujnu ove godine hokejaši zagrebačkog KHL Medveščak u rimskom amfiteatru u Puli odigrat će dvije hokejske utakmice u sklopu regionalne lige EBEL. U… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika