29.11.2011. / 14:59

Autor: Totalsport

Prosinečki kaznio svoje nogometaše

- Razmirice jesu postojale, to je i normalno nakon što izgubite derbi. Ipak, sve te priče su preuveličane. Sankcionirao sam Vilotića i Borju zbog njihovih izjava o klanovima i sukobima većih razmjera, koji ne postoje - rekao je Prosinečki

Robert Prosinečki Robert Prosinečki Robert Prosinečki proživljava teške dane na klupi Crvene zvezde nakon subotnjeg domaćeg poraza u ''vječitom derbiju'' od Partizana s 2-0.

Momčad hrvatskog trenera nakon 13. kola zaostaje za Partizanom sedam bodova na ljestvici. Još uvijek se vuku mnogi repovi beogradskog derbija.

Medijima je nakon utakmice kolumbijski 23-godišnji napadač Cristian Borja ispričao kako ga pojedini igrači sabotiraju, odnosno da skupina igrača predvođena Milanom Vilotićem namjerno sabotira strance u klubu.

U ponedjeljak je Prosinečki objavio kako je Vilotića do daljnjeg udaljio iz momčadi i stavio ga na transfer-listu.

Prokomentirao je i medijske napise o sukobima većih razmjera u svlačionici koji su navodno rezultirali i fizičkim obračunom.

- Razmirice jesu postojale, to je i normalno nakon što izgubite derbi. Ipak, sve te priče su preuveličane. Sankcionirao sam Vilotića i Borju zbog njihovih izjava o klanovima i sukobima većih razmjera, koji ne postoje - rekao je Prosinečki.

Sportal.rs piše kako je Prosinečki predložio i kaznu za Borju u iznosu od 10 posto godišnje plaće, odnosno 20.000 eura.

- Trener je predložio kaznu za Borju, koji bi sada trebao dobiti pisano obrazloženje takve odluke. Robi je bio prilično bijesan što Borja nije prvo s njime razgovarao o problemima koje ima. Ovako je klubu nanio dodatnu štetu - izjavio je neimenovani izvor s Marakane za sportal.rs.

Vezane vijesti

UEFA kaznila HNS s 80.000 eura

UEFA kaznila HNS s 80.000 eura

Europska nogometna organizacija (UEFA) kaznila je Hrvatski nogometni savez (HNS) s 80.000 eura zbog neprimjerenog ponašanja hrvatskih navijača na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika