30.11.2011. / 14:12

Autor: Totalsport

Redknapp spreman dovesti Anelku

- Uvijek mi se sviđao Anelka. Mislim da je fantastičan strijelac, ali nije igrač oko kojeg sam se raspitivao i kojeg sam spomenuo predsjedniku. Ipak, ne mogu stajati ovdje i reći: "Ne, nikad!" - rekao je Redknapp

Harry Redknapp Harry Redknapp Menadžer Tottenhamovih nogometaša Harry Redknapp priznao je da je zainteresiran za dovođenje iskusnog 32-godišnjeg napadača Chelseaja Nicolasa Anelke.

Bivši igrač PSG-a, Arsenala, Real Madrida, Liverpoola, Manchester Cityja, Fenerbahçea i Boltona, kao i francuske reprezentacije, odigrao je samo tri utakmice ove sezone u startnoj postavi u Premiershipu. Zabio je jedan gol.

Aktualni mu ugovor s "bluesima" istječe na ljeto, a sve je izglednije da produljenje, barem pod menadžerom Andre Villas-Boasom, neće potpisati. Mogućnost transfera ukazuje se tako već u siječnju.

- Uvijek mi se sviđao Anelka. Mislim da je fantastičan strijelac, ali nije igrač oko kojeg sam se raspitivao i kojeg sam spomenuo predsjedniku. Ipak, ne mogu stajati ovdje i reći: "Ne, nikad!". Jer da ga ipak potpišem, rekli biste mi: "Kakav lažljivi prasac" - rekao je Redknapp.

Vezane vijesti

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Europski nogometni prvak Chelsea potvrdio je u srijedu da je imenovao talijanskog stručnjaka Roberta Di Mattea svojim trajnim menadžerom. Di Matteo… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika