30.11.2011. / 15:47

Autor: Totalsport

Bayer zakapario vratara Lena do 2017. godine

Želim vratiti povjerenje koje je u mene uloženo - rekao je Leno, koji je stigao u redove "apotekara" iz Stuttgarta u kolovozu na četveromjesečnu posudbu kao zamjena

Bernd Leno (Wikipedia)Bernd Leno (Wikipedia)Talentirani 19-godišnji nogometni vratar Bernd Leno potpisao je dugogodišnji ugovor s Bayer Leverkusenom koji ga je za klub vezao do 2017. godine.

- Osjećam se dobro ovdje i zahvalan sam što igram u Bundesligi i Ligi prvaka. Želim vratiti povjerenje koje je u mene uloženo - rekao je Leno, koji je stigao u redove "apotekara" iz Stuttgarta u kolovozu na četveromjesečnu posudbu kao zamjena za ozlijeđenog Renea Adlera.

- Potpisivanjem Bernda Lena uspjeli smo osigurati usluge jednog od najvećih njemačkih vratarskih talenata na dulje vrijeme. Napravio je izvrstan posao kao zamjena ozlijeđenog Renea Adlera i ima velike zasluge u plasmanu u osminu finala Lige prvaka - komentirao je sportski direktor Bayera Rudi Völler.

Vezane vijesti

Wolfsburg doveo prvog strijelca nizozemske lige

Wolfsburg doveo prvog strijelca nizozemske lige

Dosadašnji član Heerenveena Bas Dost novo je pojačanje njemačkog Wolfsburga. Dvadesettrogodišnji nizozemski napadač prošle je sezone postigao 32… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika