01.12.2011. / 12:49

Autor: Totalsport

Hughes i O'Neill najbliži Sunderlandovoj klupi

- Igrao sam pod Markom Hughesom na Ewood Parku i točno znam kako radi. Mislim da će on biti savršen za ono što je odmah potrebno Sunderlandu - rekao je Gray

Mark Hughes Mark Hughes Bivši trener nogometaša Fulhama Mark Hughes i nekadašnji šef stručnog štaba Aston Ville Martin O'Neill glavni su kandidati za klupu Premierligaša Sunderlanda, koji je u srijedu otpustio dosadašnjeg kormilara Stevea Brucea.

Prema tvrdnjama BBC-a Velšanin je prvi izbor Sunderlanda za novog trenera, iako klub to demantira navodeći da nema svog favorita. Po izboru kladionica, najozbiljniji kandidat je stručnjak iz Sjeverne Irske, Martin O'Neill.

Hughes je podnio ostavku u lipnju u Fulhamu i smatra da popularne "crne mačke" mogu ispuniti njegove ambicije, dok je O'Neill bez posla od kolovoza 2010. godine kada je napustio Aston Villu.

Bivši nogomeaš Sunderlanda Michael Gray smatra da bi Hughes bio idealna zamjena za Brucea.

- Igrao sam pod Markom Hughesom na Ewood Parku i točno znam kako radi. Mislim da će on biti savršen za ono što je odmah potrebno Sunderlandu. Snažnog je karaktera i ima odličan stručni stožer, koji ide svuda za njim. Stalno je na treninzima i točno zna što želi od svakog igrača - rekao je Gray BBC Sportu.

Hughes je u igračkoj karijeri nastupao za Manchester United, Barcelonu, ​​Bayern München, Chelsea, Southampton, Everton i Blackburn.

Osim Velšanina i O'Neillea, u ponudi kladionica kao potencijalni kandidati za mjesto trenera Sunderlanda spominju se i bivši trener Liverpoola i Aston Ville Rafael Benitez, te bivši šef struke Chelseaja Carlo Ancelotti.

Sunderland je pobijedio samo na dvije od ukupno 13 dosadašnjih utakmica Premierlige ove sezone, te je samo dva boda iznad zone ispadanja.

Vezane vijesti

Premiership: Blackburn pobjedom pobjegao od dna

Premiership: Blackburn pobjedom pobjegao od dna

U utakmici 29. premierligaškog kola nogometaši Blackburn Roversa na svom su Ewood Parku nadigrali Sunderland 2-0. Junior Hoilett, 21-godišnji… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika