01.12.2011. / 16:37

Autor: Totalsport

Priprema za utakmicu: Lacković, Vori i Duvnjak na koncertu Motörheada

- Da biste slušali Motörhead, morate ipak biti sami u kući - sugerirao je Carlen

Heavy-metal grupa MotörheadHeavy-metal grupa MotörheadPo zapovijedi 51-godišnjega švedskog trenera Pera Carlena, kompletna rukometna momčad HSV-a u srijedu mora na koncert slavne britanske heavy-metal skupine Motörhead.

Odredio je kontroverzni trener, nekad ponajbolji svjetski kružni napadač, odlazak na koncert u hamburškom Sporthalleu kao regularan dio pripreme za utakmicu koju Hamburžani u četvrtak, niti 24 sata po svršetku svirke, na istom mjestu igraju protiv rumunjske Constante u Ligi prvaka.

Prije koncerta trener će igrače, među kojima su i Hrvati Blaženko Lacković, Igor Vori i Domagoj Duvnjak, upoznati s Motörheadovim bubnjarom Mikkeyjem Deejem, kojeg osobno poznaje od 2000. godine i s kojim je razvio blizak prijateljski odnos.

- Strahovito se veselim koncertu. Ja sam istinski hardrocker - rekao je Carlen dodavši da je karizmatičnog frontmena Frasera "Lemmyja" Kilmistera i njegov band uživo gledao najmanje 5-6 puta, te da mu je njihov najmiliji album Overkill.

- Da biste slušali Motörhead, morate ipak biti sami u kući - sugerirao je Carlen, kojem nakon Constante u četvrtak i Melsungena u subotu, 11. prosinca slijedi najteži mogući ispit: prvenstveno gostovanje kod Kiela.

Vezane vijesti

Rukometašice osigurale Olimpijske igre

Rukometašice osigurale Olimpijske igre

Hrvatske rukometašice izborile su nastup na Olimpijskim igrama u Londonu. Naše su djevojke u odlučujućem susretu za odlazak na Igre u Guadalajari… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika