02.12.2011. / 09:52

Autor: Nacional.hr

Merkel: Rješavanje dužničke krize moglo bi potrajati godinama

Njemačka se kancelarka obratila Bundestagu ususret summitu koji bi se sljedeći tjedan trebao održati u Bruxellesu

Angela MerkelAngela MerkelNjemačka kancelarka Angela Merkel priznala je u obraćanju Bundestagu kako ne postoji jednostavno rješenje za dužničku krizu.

"To je proces koji će potrajati godinama", rekla je Merkel i ponovila kako je njemačka vlada uvijek naglašavala da dužničku krizu nije moguće riješiti u jednom potezu.

Dodala je i kako ostaje pri svome stavu da Europska središja banka mora ostati neovisna kako bi zadržala povjerenje financijskih institucija i građana.

Njemačka se kancelarka obratila Europskom parlamentu ususret summitu koji bi se sljedeći tjedan trebao održati u Bruxellesu.

Vezane vijesti

'Njemačka ucjena'

'Njemačka ucjena'

Vrhovna koordinatorica borbe protiv europske financijske krize, njemačka kancelarka Angela Merkel, pravi razlog trenutnom jadnom stanju "Starog… Više

Komentari

registracija
2/6/11

stereo, 02.12.11. 10:15

Sada bu vas Hrvati prepišali jer 'najjači smo kada je najteže'.
Pitajte Premjerku, zato to i je napravljeno kod nas tako da bi se puk osnažio. Mnogi od nas 'bildaju' na kantama za smeće izgledaju kak Švarcnegeri. Drugi treniraju zubala i vilice jer žvaču kaj stignu.
Hvala Ti Premjerko osječan se tak napumpano kak trudnica.


registracija
9/3/10

nostradurus, 02.12.11. 10:55

Baš zanimljiv naslov. A meni je trebalo manje od 9 mjeseci, a počeo sam od nula. Kome ona prodaje muda pod bubrege? Ukinite ekspanziju novca kao duga i riješili ste problem. Samo onda imate drugi problem. Nema više zarade na kamatarenju država?
sites.google.com/site/financijskisustav/razdvajanje-stvaranja-i-posudivanja-novca


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika