02.12.2011. / 13:46

Autor: Totalsport

Chris Paul karijeru nastavlja u New York Knicksima?

Četvrti pick prve runde NBA drafta iz 2005. godine igra za New Orleans od početka karijere, ali nema namjeru aktivirati opciju produljenja ugovora do kraja sezone 2012/13 i želi već na kraju ove sezone postati slobodni agent

Chris Paul Chris Paul Najbolji košarkaš New Orleans Hornetsa Chris Paul (26) želi napustiti svoj klub i prijeći u redove New York Knicksa.

Izvještava tako Yahoo! Sports uz dodatak da je četverostruki All-Star igrač Hornetsima putem svog agenta Leona Rosea poručio upravi da želi u redove Knicksa gdje bi zaigrao uz zvijezde poput Carmela Anthonyja i Amar'ea Stoudamirea.

Četvrti pick prve runde NBA drafta iz 2005. godine igra za New Orleans od početka karijere, ali nema namjeru aktivirati opciju produljenja ugovora do kraja sezone 2012/13 i želi već na kraju ove sezone postati slobodni agent.

Prošle sezone Anthony i Stoudamir'e odveli su Knickse do prvog doigravanja nakon 2004. godine, a uz Paula u momčadi ambicije bi im naglo dodatno porasle.

Riječ je o playmakeru koji je u regularnom dijelu sezone u dosadašnjem dijelu karijere na prosjeku od 18.7 koševa, 4.6 skokova, 9.9 asistencija i 2.4 ukradene lopte.

Vezane vijesti

Trener NY Knicksa Woodson potpisao višegodišnji ugovor

Trener NY Knicksa Woodson potpisao višegodišnji ugovor

Jedna pobjeda u doigravanju u seriji protiv Miami Heata bila je dovoljna da uprava košarkaša New York Knicksa treneru Mikeu Woodsonu (54) ponudi novi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika