03.12.2011. / 13:39

Autor: Totalsport

Platite 25 eura i vaše je lice na Sevillinom dresu

"Navijači su pozitivno reagirali i jedva čekamo krenuti s akcijom", rečeno je iz kluba, a istu takvu ideju su odmah prihvatili u drugom španjolskom ligašu Granadi

Navijači mogu platiti za pojavljivanje na dresuNavijači mogu platiti za pojavljivanje na dresuU andaluzijskom nogometnom klubu Sevilli su osmislili kako napuniti budžet i po prvim reakcijama svojih navijača izgleda da su na vrlo dobrom putu.

Naime, u klubu gdje igra i hrvatski nogometaš Ivan Rakitić su došli do ideje da ponude svima zainteresiranima mogućnost da se njihova mala slika (2 puta 2 milimetra) nađe na broju pojedinog dresa.

Za takvo što svaki navijač će morati platiti 24.90 eura i može poželjeti sliku na leđima svog najvećeg miljenika. Inače, uz takvu "veličinu" slika svaki broj može primiti više od 3000 navijačkih lica, a u prevedenom smislu bi svaki dres po tome vrijedio više od 70.000 eura.

"Navijači su pozitivno reagirali i jedva čekamo krenuti s akcijom", rečeno je iz kluba, a istu takvu ideju su odmah prihvatili u drugom španjolskom ligašu Granadi.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika