03.12.2011. / 14:45

Autor: Hina

Električni Nissan Leaf japanski automobil godine

Električni automobil Nissan Leaf proglašen je u subotu u Japanu automobilom godine, u povodu održavanja tokijskog sajma automobila, izvijestio je Nissan.

Nissan LeafNissan LeafElektrični automobil Nissan Leaf proglašen je u subotu u Japanu automobilom godine, u povodu održavanja tokijskog sajma automobila, izvijestio je Nissan.

"Iz uprave Nissana ponosni smo što možemo izvijestiti da je električni automobil Leaf dobio nagradu za automobil godine u Japanu", stoji u priopćenju grupacije.

Tokijski Motor Show najvažniji je automobilski sajam u Japanu, trećem svjetskom tržištu automobila nakon Kine i SAD-a. Otvoren je u srijedu i trajat će do 11. prosinca.

"Riječ je o 32. po redu uručenju ove prestižne nagrada, a prvi put ona je pripala jednom električnom vozilu. Ovo je priznanje našoj grupaciji, ali i našim klijentima", stoji u priopćenju Nissana.

Vezane vijesti

Seat otkriva svoje prvo potpuno električno vozilo

Seat otkriva svoje prvo potpuno električno vozilo

Seat je najavio da radi na svom prvom električnom vozilu koje će biti konstruirano, razvijeno i proizvedeno u Španjolskoj. Osim otkrivanja prototipa… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika