03.12.2011. / 20:52

Autor: Totalsport

Nerlinger: Nitko ne ide nikamo, pa tako ni Olić

Na reporterovo pitanje znači li to da za proljetni dio sezone računa i s Ivicom Olićem, Nerlinger je odgovorio kratko i jasno

Ivica OlićIvica OlićSportski direktor minhenskog Bayerna Christian Nerlinger izjavio je uoči subotnjega prvenstvenog dvoboja između njegove momčadi i Werdera na Allianz Areni da iz bavarskoga nogometnog kluba ove zime neće otići nitko.

- Činjenica da ima nezadovoljnih igrača savim je uobičajena. Činjenica da naši igrači žele otići za mene je, međutim, nova. Nitko od mene nije zatražio odlazak. Nemam informaciju da je takav zahtjev predan bilo kome drugome u klubu. Zbog toga pretpostavljam da ćemo sa sadašnjom momčadi, u koju inače imamo potpuno povjerenje, ući u proljetni dio sezone - rekao je Nerlinger.

Na reporterovo pitanje znači li to da za proljetni dio sezone računa i s Ivicom Olićem, Nerlinger je odgovorio kratko i jasno.

- Da!

Hrvatski je reprezentativac nedavno za Sport Bild izrazio želju da u siječanjskome prijelaznom roku napusti klub ukoliko mu trener Heynckes ne može zajamčiti barem pristojnu minutažu, jer želi u natjecateljskoj formi dočekati Euro u Poljskoj i Ukrajini. Zanimanje za njega pokazao je Felix Magath, trener Wolfsburga.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika