04.12.2011. / 12:08

Autor: Hina

Vozač hitne skrivo nesreću u alkoholiziranom stanju

Prevozeći dijete teško ozlijeđeno u prometnoj nesreći koja se jučer oko 16 sati dogodila na državnoj cesti 43 u Bosiljevu kod Čazme, vozač koji je upravljao vozilom Hitne pomoći, u alkoholiziranom je stanju na putu prema bolnici u Zagrebu izazvao prometnu nesreću, u kojoj je pet osoba lakše ozlijeđeno, potvrdila je danas za Hinu Policijska uprava zagrebačka.

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaPrevozeći dijete teško ozlijeđeno u prometnoj nesreći koja se jučer oko 16 sati dogodila na državnoj cesti 43 u Bosiljevu kod Čazme, vozač koji je upravljao vozilom Hitne pomoći, u alkoholiziranom je stanju na putu prema bolnici u Zagrebu izazvao prometnu nesreću, u kojoj je pet osoba lakše ozlijeđeno, potvrdila je danas za Hinu Policijska uprava zagrebačka.

Naime, jučer oko 17,45 sati, upravljajući vozilom Hitne pomoći u kojemu su bili ozlijeđeno dijete (2005.), njegova obitelj i liječnica, na Slavonskoj aveniji istočno od raskrižja ulice Sv. Ivan i Savske, vozač Hitne M.K. (45) je zbog neprilagođene brzine naletio na osobno vozilo Seat Leon zagrebačke registracije, koje je bilo zaustavljeno na semaforu.

U sudaru je lakše ozlijeđena vozačica Seat Leona J.M. (38), kojoj je pomoć je pružena u KB Dubrava, nakon čega je puštena na kućnu njegu.

Ozljede su zadobile i dvije osobe u pratnji djeteta, I.Ć. (37) te A.J.Ć. (39), kao i liječnica. Svi su prevezeni u KBC Zagreb, a na liječenju je zadržano samo dijete, navode iz PU zagrebačke.

Očevidom je ustanovljeno da vozač Hitne pomoći ima 1,23 promila alkohola u krvi. Oduzeta mu je vozačka dozvola i dobit će prekršajnu prijavu.

Inače, u prometnoj nesreći jučer oko 16 sati na D43 u izravnom sudaru dvaju osobnih automobila tri su osobne smrtno stradale, od kojih je jedna malodobno dijete, dok su četiri osobe zadobile teške tjelesne ozljede. Ozljeđeni su prevezeni u bolnice u Bjelovaru i Zagrebu.

Vezane vijesti

Trojica mladića poginula kod Tromilje

Trojica mladića poginula kod Tromilje

U teškoj prometnoj nezgodi koja se jutros oko 3 sata dogodila na državnoj cesti D-33, pored naselja Tromilja, poginula su trojica mladića, doznaje se… Više

Komentari

registracija
11/1/11

Kinezojapanac, 04.12.11. 16:41

Oduzeta mu je vozačka dozvola ali oduzet će mu biti i posao. Nije mi jasno da niko nije znao da vozač pije. Zvanje vozač je autamatski ne piti. Čak ako te zaustave u vlastitom autu, a nalivenko si, možeš izgubiti posao jer profesija vozač je od 0-24 trijezan.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika