05.12.2011. / 08:58

Autor: Hina , Nacional.hr

Ponajveći izborni gubitnik

Bandić se vraća 'delanju'

"Ako želite dati gol i ako želite igrati u ligi, onda uvijek morate igrati na terenu", odgovorio je Bandić na pitanje zašto se kandidirao na parlamentarnim izborima

Photo: Antonio Bronić/PIXSELLPhoto: Antonio Bronić/PIXSELLNeovisni kandidat i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić zahvalio je sinoć svima koji su dali glas njegovoj nezavisnoj listi i čestitao izbornim pobjednicima rekavši kako će nastaviti svoj posao u Zagrebu kao što je to činio u posljednih 11 godina.

"Izbornim pobjednicima čestitam i želim im puno uspjeha u vođenju zemlje, a mi nastavljamo raditi svoj posao u gradu Zagrebu i nadalje, kao što smo to radili posljednjih 11 godina - idemo dalje", izjavio je Bandić novinarima u svom izbornom stožeru.

Na upit smatra li rezultate izbora debaklom, rekao je da to nije nikakav debakl i da su rezultati od dva i pol do tri posto glasova sasvim zadovoljavajući.

Podsjetio je kako su se nadali da će osvojiti koji mandat u Saboru i da će imati svoj klub zastupnika.

"Građani su željeli kako su željeli i čestitam izbornim pobjednicima", poručio je.

"Ako želite dati gol i ako želite igrati u ligi, onda uvijek morate igrati na terenu", odgovorio je Bandić na pitanje zašto se kandidirao na parlamentarnim izborima.

"Nisam išao u dijasporu niti u ostale izborne jedinice. To je bila moja i odluka mojih kolega i mislim da nismo pogriješili. Nije red da se gradonačelnik glavnog grada kandidira u dijaspori", odgovorio je Bandić na pitanje zašto se nije kandidirao u dijaspori.

Na pitanje smatra li da je kao gradonačelnik izgubio legitimitet, Bandić je odgovorio kako to nisu bili izbori za gradonačelnika, već parlamentarni izbori.

"Idemo dalje", kratko je odgovorio i na upit hoće li na sljedeće izbore ići sa strankom ili bez nje.

"Kad će doći izbori za gradonačelnika, onda ćemo o tome pričati", dodao je i rekao kako večeras ne bi ni o tome očekuje li izvanredne izbore za zagrebačku Gradsku skupštinu i gradonačelnika. "Mi smo spremni za izbore kad god oni budu i radimo svoj posao", zaključio je Bandić i zahvalio je svim svojim kolegicama i kolegama koji su dali "dio sebe" u kampanji.

Nakon izjave novinarima Bandić je otišao iz svog izbornog stožera u kojem je ostala tek nekolicina njegovih pristaša.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
31/1/10

STTony, 05.12.11. 09:19

Ode i ovaj niz vodu, samo još netko treba pustiti vodu.


registracija
6/9/11

Vlaisavljević, 05.12.11. 09:26

U Remetinec s gangsterom.


registracija
2/1/11

prohujalo, 05.12.11. 09:28

nadam se da ce ova spodoba zajedno sa pijandurom i sijedokozom, kad pustimo vodu otici u kanalizaciju.....


registracija
17/4/11

DONDON, 05.12.11. 10:40

O, hvala Bogu da mu se konačno začepe usta i da ga ne gledamo kako lažima i glumatanjem navlači naivne.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika