05.12.2011. / 10:44

Autor: Totalsport

Kiel vratio Montpellieru, Chambery poražen u Švedskoj

Francuski Chambery poražen je u Švedskoj od Sävehofa s 32-31

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaRukometaši njemačkog Kiela uzvratili su Montpellieru za poraz koji su doživjeli u svojoj dvorani u 2. kolu Lige prvaka.

Njemački prvak slavio je s 34-31 u Francuskoj, te se uključio u borbu za prvo mjesto u skupini. Cijela utakmica protekla je u izjednačenoj igri, ali su ipak na kraju Nijemci predvođeni Christianom Zeitzom uzeli vrijedne bodove iz Francuske.

U drugom susretu skupine D Pick Szeged je na svom parketu poražen od danskog Kopenhagena (34-31), a strijelac tri pogotka za mađarsku momčad bio je Hrvat Antonio Pribanić.

Francuski Chambery poražen je u Švedskoj od Sävehofa s 32-31. Riječ je o susretu A skupine u kojoj se ujedno nalazi i Zagreb CO. Hrvatski reprezentativac Damir Bičanić u porazu svoje momčadi postigao je pet pogodaka. Ovim porazom Chambery je dodatno zakomplicirao šanse za prolazak dalje, dok je Zagreb u igri i za prvo mjesto skupine. Za to bi mu trebao pravi pothvat - pobjeda kod aktualnog prvaka Europe Barcelone.

Vezane vijesti

Kiel treći put na krovu Europe

Kiel treći put na krovu Europe

Briljantnu sezonu rukometaši njemačkog Kiela okrunili su naslovom europskog prvaka. U finalnoj utakmici Final-Foura Lige prvaka u Lanxess Areni u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika