05.12.2011. / 10:54

Autor: Totalsport

NHL: Colorado zaustavio Detroitov niz

Minnesota Wild slavila je u gostima kod Anaheim Ducksa 5-3 preokrenuvši zaostatak 1-2 iz prve trećine

Colorado AvalancheColorado AvalanchePobjednička serija hokejaša Detroit Red Wingsa zaustavljena je u Denveru na brojci sedam. Bolji od Detroita u noći s nedjelje na ponedjeljak bio je Colorado koji je na domaćem ledu slavio pobjedu 4-2.

Iako je prva trećina otišla na stranu Detroita golom Johana Franzena, druge dvije pripale su domaćinu. Ryan O'Reilly zabio je dva gola, a Paul Stasny i T.J. Galiardi po jedan za treću vezanu pobjedu Colorada. U nju je vratar Semjon Varlamov ugradio 27 obrana, a 19-godišnji Šveđanin Gabriel Landeskog dvije asistencije.

Vancouver Canucksi slavili su na domaćem ledu protiv Calgary Flamesa 5-1 i tako uknjižili šestu pobjedu u zadnjih sedam utakmica. Chris Higgins i David Booth istaknuli su se s golom i asistencijom, a vratar Roberto Luongo obranio je 21 udarac prema golu.

Minnesota Wild slavila je u gostima kod Anaheim Ducksa 5-3 preokrenuvši zaostatak 1-2 iz prve trećine. Casey Wellman i Pierr-Marc Bouchard zabili su golove u razmaku od samo 32 sekunde druge trećine za potpuni preokret. Pobjeda je Minnesoti bila četvrta uzastopna i deveta u posljednjih 11 utakmica, a klub trenutno bilježi najbolji start u NHL ligi u svojoj 11-godišnjoj povijesti (17 pobjeda, 7 poraza, 3 poraza u produžetku).

Dodajmo da je finski veteran u redovima Anaheima Teemu Selänne (41) odigrao jubilarnu 800. utakmicu u klupskom dresu (u regularnom dijelu sezone).

NHL liga, nedjelja:

Colorado - Detroit 4-2

Anaheim - Minnesota 3-5

Vancouver - Calgary 5-1

Vezane vijesti

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

Hokejaši Los Angeles Kingsa u trećoj su utakmici finalne serije NHL doigravanja, prvoj na svom ledu, u Staples Centeru, pobijedili New Jersey Devilse… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika