05.12.2011. / 13:18

Autor: Totalsport

'Raspad' Davis Cup reprezentacije Španjolske

Razlog kod Nadala, Ferrera i Verdasca su Olimpijske igre u Londonu i zgusnut raspored turnira, dok ostaje nejasno da li je Lopez (30) rekao svoje zbogom reprezentaciji

Feliciano LopezFeliciano LopezŠpanjolska Davis Cup reprezentacija je nakon osvajanja petog naslova najbolje momčadi svijeta ostala bez cijele prve postave, ali i bez izbornika Alberta Coste za 2012. godinu.

Na konferenciji za novinare nakon susreta s Argentinom, Rafael Nadal, David Ferrer, Feliciano Lopez i Fernando Verdasco šokirali su sve prisutne izjavom da iduće godine neće igrati za reprezentaciju. Razlog kod Nadala, Ferrera i Verdasca su Olimpijske igre u Londonu i zgusnut raspored turnira, dok ostaje nejasno da li je Lopez (30) rekao svoje zbogom reprezentaciji.

Više detalja nisu željeli otkrivati, samo su napomenuli da Španjolska ima pregršt dobrih igrača koji se odmah spremni uskočit u njihove tenisice i s ponosom predstavljati državu.

Izbornik Albert Costa napustio je kormilo reprezentacije, ali ne samo za 2012. godinu. Naime, ova informacija je trebala ostati u tajnosti, ali je ipak procurila u javnost. Costa se u svlačionici iza zatvorenih vrata zahvalio svim igračima, te svim ljudima koji su bili uz njega sve ove godine. Od danas (ponedjeljak) Španjolski teniski savez traži novog izbornika, a najspominjanije ime je ono Carlosa Moye.

Vezane vijesti

ATP Halle: Ugodan start za Nadala i Federera

ATP Halle: Ugodan start za Nadala i Federera

Drugi i treći tenisač na svijetu, Španjolac Rafael Nadal i Švicarac Roger Federer, startali su s pobjedama prvog tjedna održavanja ATP turnira na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika