05.12.2011. / 16:12

Autor: Nacional.hr

'Što će mi zamjenik? Navikao sam na puno posla'

"Vi ste jalni i ljubomorni zato što prvi put imamo brata i sestru u Saboru!", izjavio je

Željko Kerum Željko Kerum Splitski gradonačelnik Željko Kerum izjavio je u izbornoj noći kako namjerava paralelno obnašati funkciju saborskog zastupnika, izvještava tportal.

U radu Hrvatskog sabora sudjelovat će i njegova sestra Nevenka Bečić. "Što će mi zamjenik?! Navikao sam na puno posla, tako mi je već 23 godine. Čast mi je da sam ušao u Sabor u situaciji kakva je bila, jer se protiv HDZ-a išlo svim mogućim oružjem", istaknuo je splitski gradonačelnik.

Kerum je žestoko reagirao na primjedbu kako je gubitnik na izborima. "Vi ste jalni i ljubomorni zato što prvi put imamo brata i sestru u Saboru! Kerum nikada nije bio gubitnik, uvijek je bio dobitnik! Vi novinari ne volite sve što je hrvatsko, HDZ to nije shvatio jer nikada ne bi prepustio medije u ruke antiHrvata!", izjavio je. U vlastitom gradu doživio je težak poraz, koalicija HDZ-HGS osvojila je tek 23 posto glasova.

Na komentar njegove izjave kako je HDZ opljačkao državu bio je odrješit. "Ja ne koristim takve teške riječi, ja nisam kao vi! Možda sam nekome rekao da je kreten, budala, majmun ili konj, ali nikada ne bih rekao da je netko opljačkao državu", rekao je Kerum.

Vezane vijesti

Mjesec i pol dana od izbora Srbija još uvijek bez vlade

Mjesec i pol dana od izbora Srbija još uvijek bez vlade

U Srbiji se ni mjesec i pol dana od parlamentarnih izbora ne nazire dogovor parlamentarnih stranaka o novoj vladi, a još se manje zna tko će je… Više

Komentari

registracija
11/1/10

fluid, 05.12.11. 17:59

Stvarno mi nije jasan taj hrvatski jal.?Konačno imamo pravog i istinskog domoljuba kao i branitelja sa prve crte bojišnice,u Saboru.Šala na stranu ali u Saboru je uvijek bilo pravih izvornih bisera.Splićani su poslali svojega najvećeg bisera i to treba poštivati.Bit će interesantno kad Kerum i seka mu,izbace na primjer,Milanovića iz sabornice,kako to već uobičajeno imaju navadu.Onako iz dišpeta.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika