06.12.2011. / 11:03

Autor: Totalsport

Aston Villa ostala bez Givena na mjesec dana

Imamo puno povjerenje u Brada Guzana koji, kao što sam rekao i nakon utakmice protiv Manchester Uniteda, može biti ponosan na način na koji je zamijenio Givena - izjavio je menadžer Aston Ville Alex McLeish

Iskusni, 35-godišnji irski reprezentativni vratar iz Aston Ville Shay Given bit će izvan pogona oko mjesec dana zbog manjeg puknuća u zadnjoj loži na lijevoj nozi.

Tu je ozljedu Given zadobio u subotnjem prvenstvenom domaćem porazu svoje momčadi od Manchester Uniteda 1-0. Umjesto njega, u igru je ušao američki vratar Brad Guzan, koji će braniti i u sljedećem kolu protiv Boltona.

- Razočaravajuće je što smo u ovakvim okolnostima ostali bez Shaya, ali takve stvari se u nogometu događaju. Moramo se nositi s ovom situacijom. Imamo puno povjerenje u Brada Guzana koji, kao što sam rekao i nakon utakmice protiv Manchester Uniteda, može biti ponosan na način na koji je zamijenio Givena - izjavio je menadžer Aston Ville Alex McLeish.

Vezane vijesti

Premiership: United se vratio na prednost od pet bodova

Premiership: United se vratio na prednost od pet bodova

Nogometaši Manchester Uniteda lako su obavili posao u 34. kolu Premiershipa, te su na svom Old Traffordu s 4-0 pobijedili Aston Villu. Vratili su… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika